Mliečko z jedného prsníka

denulienkad
21. feb 2014

Ahojte chcem sa opytat,ze s jedneho prsnika mi nejde vobec mliecko a s druheho kopu.Zas nechcem aby bol malicky na jednom prsniku.

swojska
21. feb 2014

ja mam to iste, ale maly ma uz vyse roka, stratila som z laveho pri crevnej viroze, mam komosku co sa vyzna aradila mi stale prikladAT, nato z ktoreho prestalo ist, vraj sa to urcite spusti

agnes28
21. feb 2014

skús často prikladať na ten prázdnejší prsník ako radila swojska. ak by sa to aj nerozbehlo, dá sa kojiť aj z jedného prsníka. nerob si starosti. ja mám tiež v jednom vždy máličko a druhý je plný. mala som to tak pri oboch deťoch

anka772
21. feb 2014

@denulienkad Ja som mala tiež taký istý problém, malá mi vôbec nechcela papať z pravého prsníka a časom som vlasne mliečko stratila. Kojila som 6 mesiacov len z ľavého prsníka a nebol žiadny problém, na váhe priberala akokeby som ju kojila z oboch. Takže netreba si robiť vôbec starosti.. 🙂

denulienkad
autor
22. feb 2014

Hej ale s s toho co kojim mam popraskanu bradavku a ako svina to boli.

luba41
22. feb 2014

@denulienkad popraskaná bradavka je z nesprávneho prisatia..takže najlepšie -zavolaj si čo najskôr laktačnú poradkynu, nech skontroluje aj prisatie...

emocia
22. feb 2014

@denulienkad ahoj. Treba vyliečiť bradavku. Už dosť zlé je, že dojčíš iba z jedného prsníka, takže neliečenie bolestivosti bradavky môže veľmi komlikovať dojčenie a vôbec celú situáciau, lebo môže priniesť napr. aj chuť ukončiť dojčenie. To by bolo veľká škoda, preto to prosím rieš. Skontroluj prisatie, či je úplne správne. Malá dobre priberá? Si si istá, že dojčíš vo funkčnej polohe? Pre viac info o liečení a skutočnom vyliečení bradavky sa mi môžeš ozvať, poradím Ti ako sa liečiť. Dole v mojich weboch nájdeš kontakty. Pozdravujem ťa, Alena K. laktačná poradkyňa