Mesiac po pôrode a už aj menštruácia?

momkaa
10. aug 2019

Ahojte mamičky mám takú otázku som mesiac a pol po pôrode a znova som začala krvácať môže to byť už 1 menstuacia?? Ak áno je to tak ako to bolo pred pôrodom, že toľko dni budem mať alebo sa to bude pomaly upravovať , že prvé len 3 dní a tak postupne alebo už to bude presne toľko dni ako pred pôrodom ?? A koji tak neviem lebo som čítala že ženy ktoré koja ze by pol roka po pôrode nemalý mať menstruaciu tak teraz neviem

pininka1
10. aug 2019

@momkaa každá žena to má inak. Ale ja som tiež takto začala krvácať a bolo to len docistovanie, menzes som dostala 5 mesiacov po pôrode pri plnom kojeni. Moja sestra však dostala hneď na druhý mesiac. Sú tu baby,čo nemajú menzes ak vyše roka keď dojčia.

kaia
10. aug 2019

@momkaa, uplne individualne u kazdej. Uvidis, co sa to o mesiac zopakuje alebo nie 😊

gabulienka623
10. aug 2019

Ja som kojila

gabulienka623
10. aug 2019

Ja som kojila obe dcéry vyše 2r a menzes som aj napriek tomu dostala hneď po šestonedelí, pri oboch...a od pôrodu mám menzes omnoho silnejší a aj dlhšie trvá :( no ale každá sme iná..

malfea
10. aug 2019

@momkaa ahoj, aj si uplne prestala špiniť v šestonedelí? Už si bola na kontrole u gynekológa?

Ja som podobnú vec riešila minulý týždeň. Bola som 8 týždňov po pôrode na kontrole u gynekológa a zistili mi, že mi v maternici ostal kus placenty a musela som ísť na kyretáž. Ja som teda prestala špiniť tak na dva dni a potom som začala krvácať tmavou krvou.