Ahojte mamičky mám takú otázku som mesiac a pol po pôrode a znova som začala krvácať môže to byť už 1 menstuacia?? Ak áno je to tak ako to bolo pred pôrodom, že toľko dni budem mať alebo sa to bude pomaly upravovať , že prvé len 3 dní a tak postupne alebo už to bude presne toľko dni ako pred pôrodom ?? A koji tak neviem lebo som čítala že ženy ktoré koja ze by pol roka po pôrode nemalý mať menstruaciu tak teraz neviem
Ja som kojila
Ja som kojila obe dcéry vyše 2r a menzes som aj napriek tomu dostala hneď po šestonedelí, pri oboch...a od pôrodu mám menzes omnoho silnejší a aj dlhšie trvá :( no ale každá sme iná..
@momkaa ahoj, aj si uplne prestala špiniť v šestonedelí? Už si bola na kontrole u gynekológa?
Ja som podobnú vec riešila minulý týždeň. Bola som 8 týždňov po pôrode na kontrole u gynekológa a zistili mi, že mi v maternici ostal kus placenty a musela som ísť na kyretáž. Ja som teda prestala špiniť tak na dva dni a potom som začala krvácať tmavou krvou.
@momkaa každá žena to má inak. Ale ja som tiež takto začala krvácať a bolo to len docistovanie, menzes som dostala 5 mesiacov po pôrode pri plnom kojeni. Moja sestra však dostala hneď na druhý mesiac. Sú tu baby,čo nemajú menzes ak vyše roka keď dojčia.