Mamicky, myslim si, ze mojmu jednomesacnemu babatku nestaci moje mliecko - je na ciciku skoro nonstop, den noc, a ked nepapa tak iba place, skoro nespi. Ake su vase skusenosti?
ahoj,nevzdávaj sa ,
prvé tri mesiace sú skúška ohňom.Bude sa Ti zdať ,že bábatku tvoje mlieko nestačí . Si ubolená , unavená ospalá , ale vylašli sa na všetko . Rob všetko pre to , aby tvoj drobec bol spokojný . Spi tedy , keď spi on . Deti tak rýchlo rastú. . Potom bude kojenie relax. Pa.
@slecnamarplova hlavne ho neņechavaj staļe na prse, 20 min. maximalne.,kazde kojenie jeden prsnik, aby si vytiahol aj zadne mliecko..vela pi...hlavne to nevzdavaj.
Dakujem kocky, povzbudenie teraz potrebujem 😉
@slecnamarplova ja som si odzila presne to,co ty....a naozaj pomaha-ako baby pisu-vydrzat 😉
@terezka1947 kedy sa to aspon trosku zlepsilo? Pomohlo by ak by vedel prespat aspon dve tri hodinky a neplakal stale :-\
@slecnamarplova ahojcek
je jedno kolko tvoje dietatko stravi casu na prsniku dolezite je ci na nom pije
v tvojom pripade by som urcite skontrolovala prisatie ci je spravne
http://www.mamila.sk/pre-matky/pomoc-pri-dojcen...
prestuduj si toto
verim ze ti to pomoze 🙂
@slecnamarplova aach,jaj...veeeru...az ma prsia zaboleli,ked som si spomenula na svoje trapenie s kojenim ☹
ale naozaj....je to tazke obdobie,ale nic ine ako vydrzat neostava...babatko si najde svoj rytmus postupne a naozaj ako tu jedna mamicka pisala...najhorsie su prev tri mesiace-aspon u mna boli...urcite to zvladnes-aj ked si to mozno teraz este nemyslis 🙂
@slecnamarplova a dalsia vec...moze plakat z roznych dovodov....brusko...je mimo bruska,nove prostredie...moze byt aj hladne...moze jednoducho potrebovat prsia na upokojenie...vela dovodov na vsetko moze byt...ale bohuzial nie je univerzalna odpoved=jednoducho kazdym dnom viac a viac vicitis,co sa deje,co mu robi dobre,ci nema nejaky problem...kazda mama ma instinkt,kt.ti napovie co a ako...ja som prev tri mesiace plakala s babom....aaaz sme sa celkom zladili 🙂 ale moj mam dost silnu a dlhu zltacku..taaakze bud spal a nechcel papat alebo bol hore-nechcel papat a plakal
Pribera? Môj bol tiež stale na ciciku, tam si aj driemal. Spanok v postielke, to bola utopia 🙂 Ale priberal vyše kilo za.mesiac, takže určite mal dosť.
ja som davala ryzovy vyvar/tu vodu pri vareni ryze
@slecnamarplova tych dovodov na plac moze byt okrem hladu vela, tazko to urcit nam, ked nie sme jeho maminky 🙂 A verim, ze aj Tebe, kedze je babo este moc male, este nie ste naplno zohrani a co ho trapi Ti nepovie...moze ho boliet brusko, moze sa len citit sam, mozno ma len potrebu sa na ceciku upokojovat...ak pekne pribera, tak hlad neries, len prikladaj, kolko potrebuje, aj mlieka bude dost...Ak naozaj vela place, porad sa s pediatrom (moze mat koliky a tam je opat viac dovodov, z coho ich moze mat...)