Dobrý deň, už treti deň mi dcera zvracia aj počas kojenia aj ked nekojim a len kludne leží... Niekolko krat do dňa. Ked ju kojim hned to vygrcia a tým pádom ju musim zas nakojit ale mám pocit že na druhé kojenie mám už príliš málo mlieka... Berem uz 5den Pregnafolin + DHA, nemože jej to škodit a zvraciat z toho?
Ďakujem za odpoveď 🙂
Prípadne viete niečo odporučit na tvorbu mlieka?
A ešte jedna otázka, mám ploché bradavky takže sa mi horšie koji. Viete mi poradit? Či je lepši klobúčik alebo nejaka ina možnosť? Ďakujem
@satanovodieta už si mala byť s takou maličkou u Dr keď ti tak zvracia
@pribinak praveže neviem či je to reflux alebo čo... Ono este ani nakojena nieje a uz to vsetko vyzvracia... Nie take klasicke grckanie ale riadna naloz... Trosku sa pohne a uz je to z nej von a takto aj 2x za sebou
@satanovodieta smer pediatrička a pýtaj sa na sono bruska a gastro. Pozri čo tu baby píšu o refluxe, či to nebude to iste
@satanovodieta nechcem ta strašiť ale moja tak vracala keď mala dva a pol mesiaca a mala zápal pľúc
@lussinka2019 lekarka vravela ze kym pribera na vahe je to normalne 😕
@satanovodieta no podľa mňa není keď aj počas kojenia zvracia
@satanovodieta naša tak zvracala ako 3tyždnové babätko, asi po dvoch dňoch sme isli ku doktorke. Bola dehydrovana a 2 dni na infuzkach
@satanovodieta zmeň lekárku
Baby dakujem za reakcie... Bola som s dcerou znova u lekarky (Kedze ona to pochopila tak ze mala len pogrckava ako vacsina babatiek tak preto povedala ze je to ok ak pribera) a poslala nas na detsku chirurgiu, odtial nas poslali na sono bruska a zistili ze ma reflux...
nemá reflux? Ked ano, tak by asi mala mat špecialne mliečko, ktore je určene na reflux
@satanovodieta to myslíš akože reflux? Tak keď ju nadojcis, daj ju do vyvýšenej polohy, poloz ju do kresielka, alebo ju nos na rukách
Lieky nemôžeš aspoň na čas vysadiť?