Ahoj baby,
no vec sa ma tak. Maly ma 5 mesiacov a je plne kojeny. Mrchu som dostala hned po sestonedeli, ale je velmi nepravidelna. 😠 Je to normalne. Tehu niesom, nemam byt z coho, myslim si teda, nakolko si davame pozor. raz mi prisla skor ako mala, potom zase o tyzden neskor, ale teraz zase meska vyse tyzden, mam aj priznaky, ze by mala prist, ale nic. Tvar mam vyhazdanu, nafuknute brucho, ale mrcha nikde. 😲 Kedy sa to upravi, ked nebudem kojit? Alebo da sa to nejako korigovat? Pri prvom drobcovi chodila presne, takze toto je nieco cudne pre mna. Lebo je velmi mala sanca otehotnenia a dovolit si ho nemozem nakolko som uz 2x po sekcii a ani nechcem babo momentalne. A antiku asi nie je vhodne brat nakolko kojim. Co s tym? Dakujem. Verim, ze Vas nepohorsim a ze ma nedate hned na pranier a nebudete chcet popravit,ze davam teke sproste otzaky.. 😀 Ale kto nevie opyta sa no nie.. pekny den. 🙂
@domincek Ja to mám tak ako ty. Akurát, že už týždeň nedojčím, tak uvidím či sa to upraví. Asi sa však vrátim k antikoncepcii, lebo odkedy som ju vysadila vyzerám ako puberťák, až sa hanbím fotiť... A počas dojčenia som používala a teda ešte zatiaľ používam Pharmatex gel, treba však dôsledne dodržiavať návod aby bol účinný 🙂
@vejula, viem ze byt nemusi, ale aby to takto skakalo... 🙂 ja mam furt stres, ze co ak som v tom.. aj ked niesom... 😔 kedze predtym som ju mala pravidelnu skoro na hodinu... 🙂 lebo aj ked si davame velky pozor,tak chybycka se vloudi... uz neraz sklamala aj antika aj kondom... 😀 @xarra246 a mala si to tak pocas celeho dojcenia, ze ti to tak chodilo ako chcelo?
Ja som prvý raz od pôrodu dostala po 9 mesiacoch a to len špinenie.Lekárka mi však povedala,že počas dojcenia je to normal,ak sa teda nejedná o tehu.Čize nám asi iné neostáva,len si zvyknúť,že raz máme a raz nie 🙂zrejme sa to všetko upraví až po dojčení.Hormóny si robia svoje 🙂
@domincek je normálne, že počas dojčenia je menštruacia nepravidelná. Ja som dostala pri synovi až po 19 mesiacoch od pôrodu a teraz pri dcerke po 16 mesiacoch.... Antikoncepciu by som ja osobne nebrala, popri dojčení už vôbec nie, aj ked niektorí lekári sa tvária, že existuju aj antikoncepčné tabletky popri dojčení.