Dobrý večer mala by som jednu otázku. Mam ročnú dcéru. Kojím raz za deň večer a v noci. Prvú menštruáciu som dostala pred troma mesiacmi 3 krát som mala normálne teda prišla ako mala +- krvacala som normálne... No teraz mi mala prísť... Týždeň pred som mala špinenie prestalo po týždni zase včera som normálne krvacala aj keď slabšie ako zvyčajne a dnes úplne minimum. Moja otázka teda znie ci to môže byť tým kojenim alebo je to niečo iné? Ďakujem za každú odpoveď
Ono je normalne, ze sa aj pocas kojenia menstruacia chova trocha inak. ono je to v celku haklivy proces, ktory je dost ovplyvnitelny. Neboj sa ty nic ono pokial nemas ine tazkosti, tak si myslim, ze sa casom upravi
@3slavomira29 mojho maleho som kojila do 27 mesiacov, dosposial som mala menštruáciu asi 6 krat, hoci jako, kazdy mesiac citim, ked mi ma prist no prišla len par krát, uz nekojim 2 mesiace skoro a stale sa mi to neupravilo, aj ked stale mam trochu mlieka, moj dr vsak povedal, ze to je normálne. Tak v to verím 🙂
@3slavomira29 mne sa to nezdá,hlavne to špinenie týždeň pred.. ak si mala predtým už 3 mesiace a aj pred tehu vždy pravidelnú, išla by som pre istotu k dr...mne zo začiatku nechodila pravidelne ( plus mínus štyri dni), dostala som pol roka po pôrode, počas kojenia a trvalo asi aj 5, 6 mesiacov, kým ostala pravidelná, ako pred tehu.
@lacibo ako nebola úplne pravidelná bolo ze prišla o pár dní skôr alebo neskôr ale je taka divná jeden deň kráčam druhý nie a takto to je uy asi 2 týždne cca
@3slavomira29 dojčením....tehotenstvom....chorobou....zapalom.....