Ahojte chcela by som sa opýtať.. plne dojčím syn má 3,5 mesiaca je v poriadku keď som dostala menzes ?
Neviem ako to funguje nestudovala som si to.. nemá to ziaden vplyv na tvorbu mlieka ?
@elizabet173 super, ďakujem 🙂
Menzes od 3 mes, kojila som do 2r. A vždy keď mal prísť sa tvorba znížila, kojila som častejšie, tak som vedela ze sa to blizi
Ms od sestonedelia pri oboch detoch. ;) Dojcila som dalej. Pri druhorodenej som videla zmenu..ze menej mliecka ci co...ale to len nejake 2/3 dni na zaciatku ci pred ms.. inak sa dojcila dobre.
Tiež som si myslela, že budem mať pokoj, kým budem dojčiť. No MS prišla keď mal syn 3 mesiace
Menzes je zväcsa nasledok poklesu tvorby mlieka, nie pricina. Treba zintenzivnit dojcenie.
@newmoomy môžeš dostať už 6 týždňov po pôrode a kľudne môžeš nedostať aj 2 roky a viac.
@zenazaba dosť možné, že je to tak, ale to by som ho musela v noci budiť, od štyroch týždňov spal celú noc a to teda nie. Radšej menzes 😉
@newmoomy tiež som dostala, keď malo dieťa tri mesiace, nemalo to žiaden vplyv na tvorbu mlieka, kojila som v pohode ďalej