Menštruácia a dojčenie

zuzipuk
22. aug 2021

Ahojte, myslíte, že je to ok, keď mi asi začali krámy keď malý bude mať len teraz tri mesiace? Pri dcérke mi nabehli až keď som ju prestala kojiť, preto som z toho v šoku teraz či je všetko ok. Ujo Google povedal, že to je ok, ale nestáva sa to často, tak či ste tu také, ktoré ste tak boli tiež....?

Ďakujem, prajem pekný večer 🙂

siska53
22. aug 2021

@zuzipuk kamoska dostala normalne po 4 mesiacoch a dojcila na poziadanie.. je ok aj to dostat, aj to nedostat 🙂 takze kluuuud! 🙂

diewcatqoo
22. aug 2021

@zuzipuk Ahoj, ja som to dostala tiez, ked mal syn asi 3 mesiace. Dojcila som vyse 2,5r a menzes som potom mala normalny cely cas.
V mojom okoli vela zien dostalo menzes relativne skoro po porode, aj napriek tomu, ze dojcili. Takze si nemyslim, ze to je nejaky vynimocny jav.

evaachesa
22. aug 2021

Je to v poriadku. Ja som dostala hneď po šestonedelí 😏

zuzikak
22. aug 2021

stava sa to ovela castejsie nez ujo google spomina 🙂 Netrap sa tym, je to v poriadku a kojit mozes i nadalej na poziadanie. Mlieko sa ti koli tomu neprestane tvorit a ani chut mlieka sa nezmeni ako sa mozno podla googla dozvies. Dietatko bude v poriadku.

sazumak
22. aug 2021

Ja som pri všetkých troch dcérkach dostala na 3 mesiac a odvtedy mala pravidelný. Strednú som kojila vyše 3 rokov a najmladšiu tiež ešte kojím...

ivangeline
22. aug 2021

Ja pri oboch menstruavka hned po 6sto nedeli... trocha menej mlieka na zaciatku ms...ale inak ok. ;)

monulka205
22. aug 2021

@zuzipuk ja som dostala hneď po pôrode, ako skončilo šestonedelie, tak cca o mesiac prišli, ešte som sa zľakla že prečo som začala krvácať 🙈 a odvtedy úplne pravidelne stále..

tanyan
22. aug 2021

@zuzikak Mne sa napríklad chuť zmenila - bolo menej sladké, skôr horké. Našťastie som výraznejšie doplnila cukor a sladkosť sa vrátila.

zuzipuk
autor
22. aug 2021

@tanyan preto nechce malý tak intenzívne papať...? Takže môžem do seba pchať sladkosti a hodiť to naňho, že to robím kvôli nemu? 😀

didi2102
22. aug 2021

@zuzipuk kamarátka dostala po 600nedeli,ja pri synovi po 7m-kojila som do 14m a pri druhom po 10m-kojim stále má 1.5r dcera, ďalšia kamarátka po1.5r

zuzipuk
autor
22. aug 2021

@siska53
@diewcatqoo
@evaachesa
@zuzikak
Ďakujem vám 😊♥️
@ivangeline tak je to možné, že mám mlieka menej. Och, no dobre, lebo v noci po novom mladý pán spí a papá až po piatej, s tým, že pred tým o ôsmej večer... A bála som sa, že mi tým mlieko nejak odchádza, že keď nie je taký dopyt a potom ešte toto do toho... Ale tak dá sa to snáď teda do normy čo najskôr. Ďakujem za odpoveď 😊

tanyan
22. aug 2021

@zuzipuk presne tak! 😉
ja som to riešila gigantickými veterníkmi. 😀
... ale naozaj bolo to mlieko potom sladšie a aj dojčenie jednoduchšie.

siska53
22. aug 2021

@zuzipuk nie, nebooj, maly po 3m.sa budil v noci tak raz za mesiac. A prsia si zvykli, ze v noci netreba tolko produkovat.