Nesúďte ma prosím. Už padám od únavy. Strašne dlho mám príšernú chuť na energetický napoj. Viem, že je to úplny bordel, nič zdravé, no mám pocit, že ten jediný ma nakopne. Dieťa je už väčšie a kojím málo počas dňa. Chcem sa spýtať či niektorá neviete, aký rozostup medzi energetickým nápojom a kojením vie byť v poriadku. Kľudne aj keby si dám iba pol plechovky. Samozrejme, ak by som mala ohroziť dieťa, tak si nič nedám.
A ospravedlňujem sa za anonyma ale hanbím sa to spýtať verejne alebo osobne nejakej kamarátky.
Ďakujem za každú normálnu a nesúdivú odpoveď
Dieťaťu sa nič nestane.
@guudy takmer 9m. V noci je práveže každú chvílu hore ale nepotrebuje vždy kojiť- iba tak 1 max 2x za noc. Ale nie je to tak dlhodobo. Iba teraz má také nekľudné obdobie. Predtým som si vedela pri ňom oddýchnuť. Jem poriadne, muž robí čo môže, ale práce má dosť. Snaží sa, aby som sa vyspala, aby som si po jeho práci oddýchla ale aj tak na mňa strašne dolieha ten nespánok. Dnes je napr hore od 4-tej a teda mám pocit ako keby bol celý deň za mnou a to je len čas obedu.
@januska12323 ďakujem za názor.
Spi s nim stále keď sa dá. Alebo už keď, tak mu daj plnotučné mlieko, keď ma cez deň už prikrmy. A ty si daj čo chceš. Podľa mňa lepšie riešenie.
Spí vždy keď spí dieťa
Chápem ta celé tehotenstvo mám chuť na jablkoveho hela 😂🙈
Baby ľahko sa povie že mám spať, kedy dieťa. Ja viem, že chcete dobre. No tie jeho spánky sú tak krátke, že to som ešte viac rozbitá, ako keby som nespala. Vždy ma hlava rozbolela, tak som už prestala. Občas som si pospala na dlhšie keď ho zobral muž, no neviem, mám taký blok v sebe, že ak viem, že on nespí, tak ja nedokážem plne vypnúť a ísť spať.
Coca cola?
Zelený čaj,taurin,
Skor aby teba hlava z neho viac nebolela, kedze je to bordel. Ak mas chut, daj si a uvidis.
A co kava, nepomaha? Ale normálne kvalitne presso s mliekom ci bez, ake chuti..
Mali sme take dieta, pomohlo trochi aj len lezat vedla neho cez den cez spanok, vypnuty mobil, aby hlava oddychla a proste nic nerobit
Veľmi dobre ti rozumiem a j a kojím na požiadanie, dieťa je veľké.... A akurát pijem pivo s obsahom kofeínu a vieš čo... Je mi to jedno dá sa povedať, nespala som poriadne ani nepamätám cca 6 rokov? Dieťa mi spi na v noci na cecku a nerobím s toho drámu že pijem kofeín, ráno kávička ale potrebujem byt cula tak co....
Ďakujem všetkým za rady, odpoviem všeobecne- káva, zelený čaj ma dočasne samozrejme tiež nakopnú. Nešlo mi iba o ten efekt, čo dáva energeťák, ale o to, že mám naň príšernú chuť už riadne dlho.
Neuvadzas ake velke je dieta. Spi v noci? Ty jes poriadne? Ak ti chyba energia, najprv by som riesila tvoj spanok, oddych a jedlo. Lebo sice energetak ta nakopne hned, ale to by si musela pit to svinstvo kazdy den, aby si fungovala. A to asi nechces…teda v to dufam 🙂