Ahojte.
Chcem sa opytat ci niektora z vas uzivala Medrol pocas dojcenia. Ak ano ako sa maju vase babatka.
Musim uzivat 8 mg. Asi 10 tyzdnov. Mam na to dovod.
Mam 7 mesacneho synceka. Nikdy nepil z flase po tyzdennom pokuse odstavit ho a naucit na flasu som to vzdala. Ten plac sa nedal zniest a bez materskeho mlieka tamker nic nejedol aj ked bol hladny odmietal aj prikrmy. Preto som to zacala konzultovat s viacerymi lekarmi aj farmaceutmi. Boli lekari starsej generacie pred dochodkom ze okamzite ukoncit dojcenie, a zase mladsi lekari aj pediater s praxou na neobatologii a farmaceuti z vyskumneho ustavu na lieciva ma informovali ze Medrol je ok.ze sa moze uzivat lebo do materskeho mlieka prejde vzhladom na vek a vahu babatka zanedbatelne mnozstvo.
Tak sa pytam na vase skusenosti
Dakujem za prispevky zien ktore to uzivali pocas dojcenia.
Nemusite ma informovat o tom ze Medrol je kortikoid to viem. 🙂
Dakujem
@lenocka8894 ja som Medrol brala pred tehu aj pocas tehotenstva do 20 tt a necitila som ziadne negativne ucinky. Viem ze kazdy je iny.
@renatkadastankova no ja som pisala ze asi neporadim len som opisala moju skusenost 😊 drzim palce
@renatkadastankova určite by som to neriskovala, raz sa to dieťatko to musí naučiť bohužiaľ.
@renatkadastankova neviem ci poradim ale ja som po porode tiez musela brat medrol 10tyzdnov a musela som mat ukoncene dojcenie...su to velmi silne lieky ja som mala co robit aby som tych 10tyzdnov ustala takze neviem ci by to bolo zanedbatelne mnozstvo pre babo...ja by som neriskovala 🤷♀️