Materské mlieko po spontánnom potrate

miania
24. mar 2013

ahojte, pred par dnami som prekonala necakany spontanny potrat vo vysokom tyzdni .... A teraz sa mi z noci na rano naliali obidva prsniky, ktore bolia ... ku veceru zacalo z bradaviek vytekat tekutina podobna mlieku. Vedeli by ste mi poradit co mam robit? ku gynekologovi som objednana az na koniec nasledujuceho tyzdna... vopred dakujem

adulikh
24. mar 2013

zajdi si na pohotovost /gyn./ aby ti dali lieky na zastavenie laltacie alebo potom skus nieco z 'babskych' receptov, myslim, ze kapustove listy ich prikladanie by mohlo pomoct..... je mi luto vasej straty, vela sil....

zuzana909
24. mar 2013

@miania týmto som si prešla aj ja 😉
určite nečakaj na koniec týždňa nakoľko sa ti začalo tvoriť mlieko, jednoducho v tele je to tak zariadené ☹
skoč do lekárne kúp si octanový krém a elastický obväz, homeopatikum na zastavenie laktácie
prsia si natri na hrubo octanovým krémom a manžel musí poriadne stiahnuť, ale naozaj poriadne. okamžite si nasaď homeopatiká. octanový krém za to aby si nedostala zápal mliečnej žľazy čo sa lieči antibiotikami a prsia pri tom neskutočne bolia, síce budeš smrdieť, ale žiaľ príroda to takto zariadila
keď mám pravdu povedať ja som chodila zviazaná cca 1 týždeň, vysadila som aj homeopatiká a po týždni sa mi prsia naliali znovu, takže ja doporučujem homeopatiká užívať aspoň 2 týždne
ak chceš tak existujú aj dva typy tabletiek na zastavenie laktácie, keď chceš tak zajtra nabehni ku gynekológovi a vypýtaj si tie 😉
mlieko len tak nezastavíš, lebo telo je pripravené na dojčenie, môžeš ešte popri tom piť veľa citrónovej šťavy 😉

miania
autor
24. mar 2013

dakujem velmi pekne za rady 🙂 tak zajtra zabehnem do lekarne

zuzana909
24. mar 2013

@miania ak sa ti dá skoč aj dneska, ja by som nečakala, v noci sa ti môžu naliať ešte viac, ale samozrejme ako máš čas 😉

gabriella7
24. mar 2013

@miania v lekarni kupis bez predpisu na zastavenie laktacie lieky aj homeopatiká