ahojte, pred par dnami som prekonala necakany spontanny potrat vo vysokom tyzdni .... A teraz sa mi z noci na rano naliali obidva prsniky, ktore bolia ... ku veceru zacalo z bradaviek vytekat tekutina podobna mlieku. Vedeli by ste mi poradit co mam robit? ku gynekologovi som objednana az na koniec nasledujuceho tyzdna... vopred dakujem
@miania týmto som si prešla aj ja 😉
určite nečakaj na koniec týždňa nakoľko sa ti začalo tvoriť mlieko, jednoducho v tele je to tak zariadené ☹
skoč do lekárne kúp si octanový krém a elastický obväz, homeopatikum na zastavenie laktácie
prsia si natri na hrubo octanovým krémom a manžel musí poriadne stiahnuť, ale naozaj poriadne. okamžite si nasaď homeopatiká. octanový krém za to aby si nedostala zápal mliečnej žľazy čo sa lieči antibiotikami a prsia pri tom neskutočne bolia, síce budeš smrdieť, ale žiaľ príroda to takto zariadila
keď mám pravdu povedať ja som chodila zviazaná cca 1 týždeň, vysadila som aj homeopatiká a po týždni sa mi prsia naliali znovu, takže ja doporučujem homeopatiká užívať aspoň 2 týždne
ak chceš tak existujú aj dva typy tabletiek na zastavenie laktácie, keď chceš tak zajtra nabehni ku gynekológovi a vypýtaj si tie 😉
mlieko len tak nezastavíš, lebo telo je pripravené na dojčenie, môžeš ešte popri tom piť veľa citrónovej šťavy 😉
dakujem velmi pekne za rady 🙂 tak zajtra zabehnem do lekarne
@miania v lekarni kupis bez predpisu na zastavenie laktacie lieky aj homeopatiká
zajdi si na pohotovost /gyn./ aby ti dali lieky na zastavenie laltacie alebo potom skus nieco z 'babskych' receptov, myslim, ze kapustove listy ich prikladanie by mohlo pomoct..... je mi luto vasej straty, vela sil....