Maminky ,tie ktoré ste odsávali mlieko a bábätko kŕmili z fľaše ako ste to riešili keď ste šli na dlhšie mimo domácnosť? ( Výlet, prechádzka..) odsaté mlieko by nemalo byť dlho mimo chladničky, takže nosiť ho len tak vo fľaške je asi blbosť, nebude ho ani kde zahriať a studené by sa dávať nemalo. Odsávať sa niekde na prechádzke v parku tiež nie je ideálne .. neviem si predstaviť ako toto riešiť. Dajte nejaké inšpirácie prosím.
Ja som kojila vselikde. Staci sa prekryt satkou a pohoda, nechcelo sa mi komplikovat si zivot.
No dobre.. a tie čo nekojíte a kŕmite dieťa svojím mliekom z fľaše to ako robíte? 😃 To , že cicka sa dá vytiahnuť kdekoľvek viem... Iné ma zaujímalo
Tu vela neporiesis. Max dve hodiny by som nechala odsate materske mlieko vo flasi v termoobale. Dlhsie uz nie. Jedine zarobit UM (nosit so sebou v odmerke prasok a dve termosky s teplou a studenou vodou). Ak je babo vylucne kojene, tak neskor (po tej flasi materskeho mlieka) jedine kdesi nakojit.
@mamula20 @martyzpp aj citate, naco sa pyta??
Anonym - ja som odsavala a davala synovi z flasky. Ak mu vychadzalo jedenie behom cesty - mlieko som mala doma vo flaske v chladnicke. Dala studene do termoobalu a ak chcel jest, zastavili sme sa na benzinke, v restauracii, v kaviarni - nikdy nemali problem mi ohriat mlieko v teplom kupely.
@veronikaszabova ja som rozmýšľala, že by som aj zmrznuté brávala , kým by bol čas kŕmenia tak by sa rozpustilo, s tým ohriatím niekde to je fajn nápad, nebolo by mi napadlo sa takto popýtať ... ako dlho ti vydržalo mlieko dobré mimo tú chladničku v tom termoobale?
Ak sme sli na dlhsie, brala som aj dve flasky v dvoch obaloch a vzdy bolo OK (cize aj 5-6 hodin).
@veronikaszabova super. Mne napríklad v pôrodnici laktačná povedala, že mi materské mlieko takto vydrží aj 10 hodín v sklenenej fľaši a v termoobale, ak samozrejme nebudú horúčavy. Len som sa bála to otestovať 😂
Keď sme išli na výlet mlieko som odsala dala do sklenenej kojenecké fľaše a do termo obalu, čiže za 2-3 hodiny som vybrala nakrmila a bola som "Safe" tých 6 hodín na výlete 😊