zienky viete z vlastnej skusenosti odporucit nejaku mast cenovo priatelnu na popraskane bradavky od kojenia?dakujem😊
Inú ako lanolín? Ak nie inú, tak lanolín a vetrať na vzduchu, prípadne strieborné klobúčiky vraj super fungujú.
@veronika946 klobucik nechcem ani vidiet prva dcera sa mi zadrhla mliekom ked klobucik bol naliaty mliekom ona mala prestavku a nestihala hltat potom ale dakujem😊
pre mna boli zazrak tie multimam naplaste, hned pomohli alebo som pouzivala od Medely mast
Medela purelan..cele dojcenie ficim na nom.. neni najlacnejsi ale velmi dlho vydrzi a netreba umyvat.. a medela ma fakt kvalitne veci.. aj odsavacku,dojcenske podprsenky,vlozky do podprsenky mam od nich
Multimum naplaste. Lanolín je tak maximalne super potrava pre kvasinky.
Za mňa dm babylove, krásne zahojila ranky a netreba ju umývať. A je super aj ako balzam na pery.
vyhnut sa lanolinu, takze vsetky typ lansinoh, purelan a podobne urcite nie... lanolin je alergen
To nie je klobucik na dojcenie 🙃 to je klobucik zo striebra-kovovy-ktory sa priklada na bradavky a hoji ich, kedze striebro ma prirodzene hojive a protizapalove ucinky + materske mlieko v nich 🙂
@veronika946 dakujem pozriem to😊
multimam náplaste alebo taká vo fialovej tube lansinoh, a skontrolovať či sa správne prisáva