Manuálna odsávačka na mlieko

marcelka321
13. aug 2021

Ahojte žienky 🙂
Už pomaly dávam dokopy veci na príchod malého drobca ❤️ a dostala som sa ku odsávačke na mlieko. Elektrickú nechcem, skôr manuálnu. Neviem sa však rozhodnúť, ktorá je tá správna. Či nebude časom vŕzgať (pri prvom synovi som mala Philips Avent a po pár použitiach vrzgala tak, že v noci budila polku domu 🤣🤦‍♀️). Nechcem však za ňu vyhodiť doslova majland 🙂 Máte vy nejaké overené značky alebo rady, s ktorou ste boli spokojné? 🙂 Za vaše tipy vopred ďakujem a prajem príjemný dník 😊🥰

karhu
13. aug 2021

vyskusala som viac znaciek, medela bola naj, no ak budes odsavat dlhsie ako par dni, tak urcite elektricku
https://www.modrykonik.sk/market/potreby-pre-do...
https://www.modrykonik.sk/market/potreby-pre-do...

kiki68
13. aug 2021

Tu haraburdu nechcem uz nikdy vidiet, ak chces prist o ruku... Lebo to budes pol hodinu pumpovat

saxana000
13. aug 2021

Nemozem porovnavat mala.som iba manualnu medelu a bola som spokojna.vies si tam regulovat tah a nebudes ju pouzivat dva roky tvorba mlieka sa po par tyzdnoch ustali.

majamat
13. aug 2021

mala som manualnu Avent a hoci nejaky hluk vydavala, enbolo to nic strasne. odsavala som aj v noci. odsavala som s nou 12m a pokazila sa, bola mechanicka. potom som si pozicala elekrticku a bol to total rozdiel. ta mi este trochu dokazala rozbehnut mlieko, ktore sa mi uz stracalo.

sapetka
13. aug 2021

Manualnu nikdy viac.. mala som asi tyzden a manzel sa nemohol na mna pozerat a kupili sme elektricku. Ten cas co pri to usetris je na nezaplatenie

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marcelka321
autor
13. aug 2021

@saxana000 práveže neviem ako dlho ju budem používať. Syna som musela kojit cez klobúčiky, neskôr sa nechcel prisat ani na klobúčik. Tak som musela odsavať. To som sa dostala až do takého štádia, že mi museli pichať injekcie na stopnutie laktacie. Zapálené bradavky a krv v mlieku.

marcelka321
autor
13. aug 2021

@dominika1988 tie elektrické sú aj dosť drahé čo som pozerala a pri prvom synovi som ani dlho nekojila, lebo nastali všelijaké komplikácie.

marcelka321
autor
13. aug 2021

@dominika1988 a nechcem zas dávať zato ani moc malo. Aby to nebol nejakú šmejd po prípade. Ale 100€ a hore mi už príde celkom dosť.

kiki68
13. aug 2021

@marcelka321 ja som za manualnu medelu dala 50 eur a vyhodene prachy. Dva krat pouzita, lebo by mi ruka odpadla. Potom som kupila za myslim 70 eur elektricku lansinoh v nejakej akcii na Amazon a neviem si vynachvalit. Sice casto neodsavam, ale pekne taha, nehlucna v ramci toho , co to robi a odsava

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ada55333
17. aug 2021

@marcelka321 manuálnu som mala v pôrodnici len na rozbeh mliečka lebo mini slečna mala zltacku a stále spinkala. Úprimne po 3. vyskusani som si myslea ze mi ruky z pantov odšrobuje. Kúpila som elektrickú od avent za 70€ a používam doteraz keď potrebujem mliečko doma nechať. Kým sa ustálila tvorba mliečka, tak to bola moja najlepšia kamoska. Za mňa by som radšej investovala do elektrickej. Keď nebudeš dlho používať, prevaríš a posunies lacnejšie inej žienke v bazariku. A možno budeš využívať dlho aj ak by bol náhodou problém s prisatím a pod.

bluka2
17. aug 2021

Ja som mala NUK a skvelá. Ruka v pohode, nevrzgala ani nič

bale1rinka
19. aug 2021

@marcelka321 ja odsávam rukou, nebolí to a pekne mi mlieko strieka,za 8minut dám 50ml... odsávačka mi zničila bradavky-nikdy viac, všetko pekne ručne 🍾