Som zúfala :( dcérku 13 mesačnú kojim od narodenia na požiadanie, v noci sa budila a aj budí často a chce len MM. Vždy som vravela,že budem kojit minimálne 2 roky aj neviem keby čo sa dialo. Len teraz neviem čo robiť. Som v treťom mesiaci tehotenstva a podľa dcerkynho správania som usudila, že je mlieka menej. V noci sa budí veľmi často, niekedy aj dva krát za hodinu, a stále chce piť, v poslednej dobe má aj dosť kuse do prsníka. Bojím sa, že mi raz odkusy bradavku:( k tomu všetkému som veľmi unavený a už neviem ako to riešiť... Vydržať kým sa odstavi sama, alebo skúsiť UM? UM mlieko mi odporučil aj pediater, lebo dcérka váži 8.100 gramov ( poradňa váha bola 1820 g )...
Dala si jej tolko mliecka kolko sa dalo, spokojne daj umele. Aj ked hned ti ho neprijme, ale neboj. Zacni viac jogurtikov, syry, a mliecne polievky. .. Na mlieko si bude musiet zvyknut, myslim umele. Mojim detom to trvalo. A v noci jej ponukni cistu vodu, pritul si ju a nedaj prsnik a odstavite sa v pohode.
A este k tym umelym, moj imunolog vravi, ze deti mlieko nepotrebuju...ani .umel. Ani kravske...to vraj ide o reklamu.
sestre kúsal tiež prso a ona bola z toho zúfalá a on jej tak naznačoval že nechce on sa tak odstavil sám a vyskúšala UM a krásne papkal...
.
Namiesto končiť malo byt kojit....sa ospravedlňujem ;)