Mám neustály hlad počas dojčenia

25. aug 2022

Ahojte baby,

Je tu prosím niektorá čo má rovnaký problém ako ja?
Je možné aby dojčenie dokázalo tak extrémne vyčerpávať, nechcem aby to vyznelo hnusne ale už neviem ako to pomenovať mám pocit že každé jedno dojčenie zo mňa viac a viac vyciciava energiu. Syn má rok a som rada že ešte stale ho môžem kojit ale toto už prestávam zvládať.

Som neustále hladná, hlavne v noci.. mám extrémne záchvaty hladu také že mám niekedy až kŕče v žalúdku a musím okamžite niečo zjesť. Toto iste som pociťovala aj počas celého tehotenstva vtedy som dňom, nocou musela jesť každé dve hodiny inak mi bolo na zvracanie. Po narodení malého a počas dojčenia to stále pretrváva väčšinou ale iba v noci. Občas sa aj cez deň stane že sa nejem a o hodinu, dve mám pocit že mi urobili výplach žalúdka, pocit totálneho prázdna..

Ďalej sa chcem opýtať či je možné že počas dojčenia môžu ešte v tele pretrvávať nejaké hormóny ktoré vedia ovplyvniť aj krvné výsledky? Mám pocit že už prichádzam aj o zdravie..

Vďaka za všetky názory

babovka2321
25. aug 2022

Ja som pri dojceni bola takto strasne smadna az na odpadnutie a od porodu vypijem v noci 0,5-1 liter ... Aj ked uz nedojcim, budim sa v noci na strasny smad. Ten tvoj hlad by som uz tiez uz pripisovala aj zvyku...

Kazdopadne ak ti to robi problemy a aj krvny obraz mas nanic, dieta sa bez tvojho prsnika v tomto veku zaobide, odstavila by som

ivangeline
25. aug 2022

Rocne dieta by mohlo viac jest ako cucat. Nie nemam take. Alebo velmi zriedka a skor ten smad. Pijem viac.

erikahun
1. sep 2022

A budi sa tvoj malý často? Naša sa budí každú hodinu a pol cca.. a kym ju nenakojim nespí. Tiež ked sa preberiem mam ten pocit hladu a tiež takto často byvam hladná.. takže to celé na mna pasuje :D Ked chceš napíš aj súkr. správu🙂

christie11
1. sep 2022

Kym som kojila (kazde dieta viac ako dva roky) tak som v noci stale nieco jedla.a pila viac ako pol litra vody v noci.
Na mojej vahe sa to nepodpisalo.
Ked som prestala kojit,prestalo aj moje nocne jedenie.asi mesiac som si este k posteli davala jedlo ale ani som sa ho nedotkla.

mareri
23. sep 2022

podla mna je to v poriadku. Len kde ti možem poradit, skus si kupit aj gravimil, aby si mala v tele viac vapnika