Baby,poradte..mala bude mat 8mesiacov a mam pred menzesom a brutalne malo mlieka. Umele nechce ani za svet. Prikrmy papa,ale aj tak na ranajky a na veceru+ v noci by mala mat este mlieko. A kojila sa aj pred kazdym spankom, no teraz na nervy akurat tak. Co robit?
@nelca0510 no ona ma nervy ale ani nechce radšej keď jej to nejde alebo uplne minimum a pomaly. A ked ma takto bude odmietat bojim sa,ze sa to mlieko nenastartuje. Vie ma odmietnut aj v spanku😒
Čítala som aj také, že detičky odmietaju mlieko počas menštruácie lebo môže inak chutiť.🤷🏻♀️ Mám tiež 8m a menstruáciu mam asi od ukončenia 6nedelia a vždy sme to nejak prekonali😉. Ono sa mi to potom vždy pekne naštartovalo😉.
Naštartuje. Má inú chuť podľa mňa,tak sa mu to nepáči. Mne prišla 1x po pôrode menzes až keď mala 10 mesiacov. No musela si zvyknut,mňa to celkovo vtedy bolelo,ale zaťala som sa 🙂
nám sa stalo presne to isté, ale nezostáva ti asi nič iné, len jej ho častejšie ponúkať. ak nebude chcieť už vôbec, o to lepšie, možno sa naučí na umelé 🙂
@annadan ja ju ale nechcem odstaviť a davať umelé. Takze o to by to bolo horsie nie lepsie.
Baby ja mam ties menzes od skoncenia 6nedelia. Ale teraz je to masaker🙈
V podstate nič. Ponúkat častejšie. Ja som tiež pred menzesom nemala veľa,pýtala častejšie,dakedy sa aj nervacila,ale nič sa s tým nedalo urobiť.