Pekný večer.
Potrebujem poradiť ohľadom kojenia. Pekne sa nám to rozbehlo, potom som žiaľ ochorela a na radu lekárky som prestala asi na týždeň a pol kojiť. Mlieko ešte mám, ale je ho málo. Pijem rôzne čaje a náš detský lekár mi poradil Gravimilk. Pomôže mi to ešte alebo skôr sa mám zmieriť s tým, že už nebudem mať mlieko? Ďakujem za rady
@minesasubu ďakujem
A ako dokrmujes? Lebo ak flaskou, tak cele to len zhorsujes...
To sa casom rozbehne. Nam flaska nejak extra nevadila ani pri 1 dietati (mam odkojene 4). A kvoli aftam sa mi dcera 7 dni vobec neprisavala na prsnik, mlieko sa mi odsat nedalo, ona uz mala skoro 1,5 roka vtedy, no a cuduj sa svet, po tyzdni sa prisala a do 2 dni bolo mlieka ako obvykle. Ale ona uz vtedy papala aj inu stravu, jasne.
Ja by som to skusila bez flasky, nech sa ponuka vyrovna dopytu, ale bude to chvilku trvat. Treba trpezlivost a rata aj s nevyspatim. Ale podla mna to za to stoji.
@nevenka staršiu dcéru som nekojila, nevedela sa prisať a v nemocnici mi v tomto veľmi nepomohli, mlieko som mala, ale potom som dostala zápal a odišlo. Syna som rodila v inej nemocnici a tam mi pomáhali aj s kojenim, tiež mal problém sa prisat, išlo to potom s klobucikmi na kojenie, ale nakoniec sme si našli svoj systém a pekne to fungovalo. Preto by ma mrzelo, keby som celkom prišla o mlieko. Teraz sme už začali s prvým prikrmom
@mjankam tak skus pouzivat namiesto flase cievku, ak mas na to nervy a trpezlivost... ako pisu baby vyssie, cim viac bude na prsniku, tym viac budes stimulovat tvorbu...ja by som to s tou flaskou neriskovala, babatka si rychlo zvykaju, ze im mlieko ide raz dva a nemusia preto nic poriadne "robit" oproti kojeniu z prsnika...
Ďakujem pekne za rady
Preco preboha ti kazala nedojcit??
Prikladat prikladat alebo odsavat odsavat odsavat. Aj v noci minimalne raz! Skus power pumping (vygoogli si postup). Dokrmovat by bolo pre rozbeh dojcenia idealne cievkou, ale to nie kazdy zvlada… To su zarucene sposoby ako tvorbu mm zvysit, vyzivove doplnky mozu a nemusia pomoct. Drzim palce 🍀
veľa prikladať hlavne v noci je to najlepšie , ked je dopyt je aj ponuka
držím palce