Mám málo mlieka?

najka432
12. aug 2024

Dobrý deň, syn (3 m, pôrodná váha 3850g) od poslednej poradne pribral málo, iba 400g za mesiac. Teraz má 5980g. Doteraz priberal ukážkovo. Iba ho kojím a som v strese, či má dosť mliečka, hlavne keď vidím, ako ostatné bábätka priberajú kilo za mesiac. Síce má reflux, no i tak sa mi to zdá málo. Lekárka sa ku tomu nijak nevyjadrila. Myslíte, že mám málo mlieka? Začala som brať doplnky na podporu laktácie, začala som piť čaje na podporu a snažím sa ho prikladať často. Ako to majú vaše bábätka s priberaním?

vevebono
12. aug 2024

Málo mlieka? Prečo máš ten pocit? Ze malo priberá? Keby si mala malo mlieka, tak plače hladom 🤔

tani777
12. aug 2024

Kolko ma pocikanych plienok? To je najdolezitejsi ukazovatel toho,ci dostatocne papa..kludne mohol vyrast do dlzky,a teda vahu ma nizsiu..ak ma dost pocikanych plienok,a je po kojeni spokojny,tak mas mlieka dost 😊 bacha na doplnky,mozu kludne posobit aj opacne,pripadne hlavne bylinky v davkovani ako sa odporuca (3x3 😵‍💫) menia chut mlieka a Tvoju vonu,kopu babatiek v nasledku toho zacalo odmietat prsnik,a tym si zeny myslia,ze to nepomaha a beru toho este viac a su v zacarovanom kruhu..

pribinak
12. aug 2024

@najka432 tvoj 3 mesačný má takmer 6 kíl. Jasna vec že už nebude priberať tak veľa, však čo chceš aby mal v roku 15 kíl?

Veď dieťa rastie aj do dĺžky, nielen priberá na váhe.

Okrem toho, ak by si mala malo mlieka, tak by reval od hladu

juliacenc
12. aug 2024

@najka432 urcite mas mlieka dost ak dieta po kojeni nevresti a nemusis ho kojit nonstop. Pribera kazde dieta inak a niekedy aj 3 tyzdnr nemusi pribrat ani gram. Je jedno kolko, pokial pribera je to v poriadku

anavixy
12. aug 2024

Za mna zbytocne stresujes a zbytocne sa pchas bylinkami - odsleduj si ci mu nevadia, ako je spokojny, ci mu chuti mlieko, ak ano, tak ok, ale osobne by som ich rovno vynechala. Dieta prospieva a je spokojne, je dojcene na poziadanie, vsetko je tak, ako ma byt. Nemusi vobec priberat kilo mesacne. Robis to spravne, pokracuj a nestresuj sa cislami 🙂🍀