Dobrý deň, syn (3 m, pôrodná váha 3850g) od poslednej poradne pribral málo, iba 400g za mesiac. Teraz má 5980g. Doteraz priberal ukážkovo. Iba ho kojím a som v strese, či má dosť mliečka, hlavne keď vidím, ako ostatné bábätka priberajú kilo za mesiac. Síce má reflux, no i tak sa mi to zdá málo. Lekárka sa ku tomu nijak nevyjadrila. Myslíte, že mám málo mlieka? Začala som brať doplnky na podporu laktácie, začala som piť čaje na podporu a snažím sa ho prikladať často. Ako to majú vaše bábätka s priberaním?
Kolko ma pocikanych plienok? To je najdolezitejsi ukazovatel toho,ci dostatocne papa..kludne mohol vyrast do dlzky,a teda vahu ma nizsiu..ak ma dost pocikanych plienok,a je po kojeni spokojny,tak mas mlieka dost 😊 bacha na doplnky,mozu kludne posobit aj opacne,pripadne hlavne bylinky v davkovani ako sa odporuca (3x3 😵💫) menia chut mlieka a Tvoju vonu,kopu babatiek v nasledku toho zacalo odmietat prsnik,a tym si zeny myslia,ze to nepomaha a beru toho este viac a su v zacarovanom kruhu..
Za mna zbytocne stresujes a zbytocne sa pchas bylinkami - odsleduj si ci mu nevadia, ako je spokojny, ci mu chuti mlieko, ak ano, tak ok, ale osobne by som ich rovno vynechala. Dieta prospieva a je spokojne, je dojcene na poziadanie, vsetko je tak, ako ma byt. Nemusi vobec priberat kilo mesacne. Robis to spravne, pokracuj a nestresuj sa cislami 🙂🍀
Málo mlieka? Prečo máš ten pocit? Ze malo priberá? Keby si mala malo mlieka, tak plače hladom 🤔