Mám málo materského mlieka v jednej dávke?

antonia1209
1. máj 2018

Maly ma 7 tyzdnov, je plne kojeny. Pekne sa prisava, pribera dobre. Kojim ho vsak uplne kazdu hodinu, okrem noci, tam vydrzi aj 2,3,4..ako kedy. Ano viem, este je malicky, preto tomu aj rozumiem, ale.. dnes som mu dala 125ml mojho odsateho mlieka + este nieco vypil z kazdeho prsnika a vydrzal 3 hodiny uplne bez problemov prvy krat ! Preto ma napadlo, ze vypije na jednu davku menej a potom je za hodinu zrejme hladny.. 🤷🏼‍♀️ Ako docielit, aby vypil trosku viac na jeden krat, aby dlhsie vydrzal? On totiz potom cez den ani velmi nepospi, lebo je hned hladny, po papani samozrejme kakame, prebalujeme, kym ho uspim tak na 20 minut pospi a potom zase dokola :-/ Ono sa to este moze upravit, ze zacne papat viac na jednu davku? Papa aj zadne mliecko, lebo prsnik vypije na doraz a tiez prestriedavam..

pribinak
1. máj 2018

Bude papat viac a viac, ved rastie, zväčšuje sa mu aj žalúdok. Musis rátať aj s tym, ze ked je teplo je viac smädný, ale menej hladný a pije len predné mlieko od smädu.
Moze prísť rastový špurt, zvyčajne okolo 8t., vtedy deti vela a casto pijú, lebo viac potrebuju. Ked im idu zubky, pijú menej, su ubolena.
To je dieta, nie stroj. Spánkový rezim sa vam bude este len formovať.
Vela trpezlivosti