Mamicky poradte maly sa narodil s hmot.2400 kojim ho ale aj dokrmujem mam pocit ze sa mi prsniky vobec nenalievaju mam ich strasne mekke ale ked kojim maleho tak zdruheho prsnika mi strasne tecie snazim sa co najviac prikladat a niesom si ista ci mam dost mlieka alebo nie
@ines70 no ked je spokojny, ma pocikane plienky...ja som mala dceru necele 2kg a v porodnici prikrmovala...doma uz som s tym prestala, cim viac prikladala a po mesiaci bola mala taky baculko...
Pokial je malý spokojný, najedený, prospieva a ty nekojíš 2 hodiny a po hodine zase 2 hodiny tak si myslím, že je všetko tak ako má byť. Ani mne sa pri druhom dieťati prsia ,,nenalievali,, a boli mäkké a napriek tomu som odsavačkou vysosla 100ml. To, že su mäkké ešte neznamená že mlieko nemáš, zvlášť ked píšeš, že z druhého ti tečie. Ak máš stresovať, tak si radšej zavolaj nejaku laktačnu poradkynu, porad sa s pediatričkou či je ten dokrm nutný, ak krmiš flašou tak je pravdepodobnosť, že dieťa začne odmietať prsník ak z neho časom, alebo v tom rastovom špurte bude malo tiecť. Ale je to všetko individuálne a toto su situácie skor na osobné posudenie ako na ,,rady na dialku,,.