Mám dojčiť dieťa, ktoré má hnačku?

lonska
15. mar 2013

Prosim o radu..mam 4 mesacne babätko ktore plne dojcim, ma riedku vodovu stolicu zeleno -zltej farby,mozem ho kojit? Co by mu pomohlo aka medecinka?

xlucia
15. mar 2013

deti maju bezne taku stolicu. kolko krat ti kaka, ked si myslis ze ma hnacku???? a ked uz nic ine, tak 4 mesacnemu babu ak by malo naozaj hnacku, sa nedava "MENECINKA" podla ineternetu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲

libka1
15. mar 2013

dojci co najviac, aby malo babo dostatok tekutin 😉 sama mu moc nepomozes takemu malickemu este, ak to potrva dlhsie treba ist do nemocnice...

kkl82
15. mar 2013

dojcit ,dojcit a dojcit dalej. farba dojcenych deti moze mat akukolvek farbu a konzistenciu, stale je to v norme, pokial dieta prospieva. najlepsia medicinka je materske mlieko!!!!! a na zaklade coho usudzujes, ze ma hnacku? len na zaklade konzistencie a farby? dojcene dieta kaka aj 15x za den a stale je to v norme. www.mamila.sk

veriiii
15. mar 2013

Ano,kedze male potrebuje tekutiny pri strate ako je hnacka/vracanie-pozor! male babo sa vie rychlo dehydratovat, ak prudka hnacka trva dlhsie ako 24 hodin/u dospelych je to 2-3 dni!/...druha vec je,ze materske mlieko je bohate na probiotika, cize dlasie plus dojcenia pri hnacke..
jedina vec je,ze pri hnacke byva casto docastna intolerancia laktozy, ta sa nevie stiepit docastne a moze nafukovat a dokonca viac prehanat,byvaju take kvapky, s obsahom enzymu Laktaza,ale treba dat bud do odstriekaneho matersekho alebo umeleho, nie priamo do pusinky.co sa tyka prostriedkov, tak sa zvykne davat ryzovy odvar,najdes tu urcite temy ako sa robi alebo SMECTA,ale kedze je to suspenzia, prasok sa zaraba do vody, tak suspenzia sa nerozpusti a zrnka zostavaju v tekutine, tak niektore babatka mozu mat problem to prehltnut...

janinah
15. mar 2013

zavolaj svojej detskej lekárke,na toto sú detskí lekári a nie nejaké tetky na mk,jedna napíše tak a iná presne naopak 😉 a buď múdra z toho 😉

samantha223
15. mar 2013

urťcite ano, mat. mlieko je nato najliepsie

azbestica
15. mar 2013

mozem ti ponuknut uplne cerstve info, lebo minuly tyzden som ja otvorila takuto temu....a odpoved teda je ano musis dojcit mlieko obsahuje probiotika cize bez ohladu na to aky mudry lekar ti co poradil....dalej dojci, mozes podavat aj ryzovy odvar a naozaj maximalne ucinne su probiotika biogaia.
Skore uzdravenie 🙂

salma22
15. mar 2013

ano ...treba,treba 🙂 aj pigi caj mu mozes urobit taky priesvitny....nesladeny

brinzulka
15. mar 2013

rotavirus.sk -poradna lekara,

margieamatusko
15. mar 2013

My sme včera skončili s hnackami. Zabrali nám probiotika biogaia. A dojcit neprestavaj.

katkabac
15. mar 2013

suhlasim so zienkami vyssie kojit nadalej +probiotika....ak by to neprestavalo poradit sa s lekarkou

standu
15. mar 2013

Lekar by mal zvazit ci ide o hnacku. a ak aj ano, 4mes dietatu co ine ako MM??? samozrejme dojcit.

bibistec
16. mar 2013

ja by som urcite necakala s navstevou lekarky, budes mat aj istotu ci je vsetko ok, hnacka u malych deti nie je sranda