Mám dávať zvyšné materské mlieko staršiemu súrodencovi?

sorentiny
24. nov 2013

Dobrý deň, chcela by som sa Vás spýtať na Váš názor...Môj malý synček má necelé 2 týždne, je plne kojený. Mne sa mliečko zatiaľ neupravilo, mám ho veľmi veľa, už v pôrodnici som kŕmila polovičku novorodeneckého oddelenia a teraz keď som už doma je mi ľúto mliečko, ktoré odstriekam a je navyše len tak vyliať, keď mám doma skoro 3 ročnú dcérku...myslíte, že jej ho mám dávať vypiť....??? Ako jej to potom vysvetlím, ak jej to zachutí a mne sa mliečko upraví na potrebu drobca alebo začne malý viac piť a ja už nebudem mať pre ňu mliečko navyše..??? Ďakujem

liz_lemon
24. nov 2013

@sorentiny ked mas vela mlieka, mohla by si ho predavat do laktaria, nieco si zarobis, ale hlavne pomozes chorym a predcasne narodenym detom http://www.nasedeticky.sk/z-laktarium.php

majmik
24. nov 2013

@sorentiny priklanam sa tiez skor k tomu, posunut to mlieko dalej. Jedna kamaratka, ked som v porodnici mala viac ja, mi poradila, zasobovat mliecnu banku. Ona mala totiz tolko mleka, ze to od nej novorodenecke normlane odkupovalo, sami sa jej spytali, ci by bola ochotna. Alebo naozaj, radsej darovat, budes mat aj lepsi pocit 🙂 nebudes potom musiet riesit dilemu, co so starsou dcerkou neskor 😉

barboritta
24. nov 2013

@sorentiny ja som dávala obom svojim starším zvyšné mliečko a dobre bolo.potom si nechali vysvetliť,že už nedostanú aby mala Olívinka dosť.ale určite ho nevylievaj,to by bola veľká škoda 😉

majka1981
25. nov 2013

@sorentiny ja by som tiez dala starsiemu surodencovi vypit! je to velka skoda vyliat.