Mám dávať materské mlieko aj staršej dcére?

6. feb 2024

Ahojte baby. Čo si o tom myslíte ? Mame babätko a mam nadbytok materskeho mlieka. Mam ešte staršiu dcerku , 4 roky. Čo si odsajem aby som uvolnila prsnik , tak staršia dcérka si to pyta piť. Tak som jej dala , vypila asi 100ml a odvtedy chodi zamnou že si ešte prosí. Mam to vylievať , alebo to môžem kľudne dať tej staršej ? V mraziaku už mame

viestta
6. feb 2024

Preco by si jej nemohla davat? Niektore deti su v jej veku este dojcene a nic sa im nestalo

44janica44
6. feb 2024

Vylievat? To prečo? Pre dieťa aj 4-rocne je určite lepšie materske mlieko ako nejaké trvanlivé z krabice.
Ci myslíš ze jej to uškodi?

anjelicek26
6. feb 2024

Ak by to máš vylievat, jasne,ze daj staršej.

beata_k
6. feb 2024

Vylievat materske mlieko? 😔

selest
6. feb 2024

Je to normalne mlieko. Urcite lepsie ako z krabice. Nevidim jeden dovod preco ho nedavat dietatu.

pribinak
6. feb 2024

Prečo vylievat? Veď daj tej staršej, urob kasu, alebo daruj do nemocnice

nikpa
6. feb 2024

Vylievat materské mlieko?? Neblázni, sak to je hriech 🙂

methexis
6. feb 2024

Ak jej to chutí, je to pre ňu len dobré, dostáva tak napr. pri vašej chorobe protilátky... Mojej 5 ročnej a 2 ročnému by som aj rada dávala, čo si odsajem( máme skoro 2mesacne bábo), ale už nechcú

hederamonstera
6. feb 2024

Nene, nedavaj, radsej jej daj mlieko od kravskej matky 🙂 nadsazka dobre ;)

miadi
7. feb 2024

Nevylievaj kludne daj.Je to lepsie a prirodzenejšie ako kravske. Niektore zeny co maju moc mlieka davaju aj mačke alebo sebe do kavy.😃

zuzka565
7. feb 2024

Ja som tiež dávala svojmu staršiemu . Ešte aj keď bol chorý tak som mu odsala a pil. Má to plno výhod

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janulka1802
7. feb 2024

Jasné, že dať.