Ahojte, vcera som dostala crevnu chripku, vsetky tie klasicke priznaky, bolesti tela, hnacky a vracanie ☹ . Chcem sa spytat ako mam chranit moju 9 mes. dcerku (ak sa to da) a ci nevadi, ze ju popri tom budem kojit. Vdaka
@juranka dojčiť môžeš kľudne naďalej - avšak dodržuj prísne zásady hygieny, poriadne si umývaj ruky, dezinfikuj, maj svoj uterák na ruky - tak ochrániš aj ostatných členov rodiny pred infekciou. Pi veľa tekutín - môžeš mať menej mlieka pre dehydratáciu, oddychuj - okrem najnutnejšej staroslivosti o dcérku sa staraj len o seba, niekto ti isto v domácnosti pomôže. Najlepšia je deň-dva diéta - skús nič nejesť, skôr prijímaj tie tekutiny. Prajem skoré uzdravenie.
@juranka chranit ju budes tak ze ju budes kojit. ja s mm sme mali crevnu chripku ale taku ze som vravela ze porod bol nic oproti tomu ako mi bolo zle.... od vycerpania som lezala v kupelni na zemi a nevladala som ani vstat.... dcerka to chytila tiez ale vdaka protilatkam z mojho mlieka si 3x grcla a bolo po crevnej chripke, ani by clovek nepovedal ze jej nieco bolo.