Malý nechce prsník. Nie je hladný? Mám slabé mlieko?

adrianave
9. aug 2011

Poradte mi prosím vás,čo môže byť malému ked si myslím že je už hladný dá si prsní do úst chvíľku ťahá,potom ho pustí,a je taký nervozny pri tom že si ho nevie trafiť do úst.Môže to byť že ešte nie je hladný?mliečko mu z prsníka určite ide,a ešte mi poradte ako zistím či nie je mlieko náhodu slabé.

bibap
10. aug 2011

@adrianave Ahoj, neexistuje slabe ani silne mlieko... mozno Ti rychlo tecie a nestaci to prehltat, alebo musi dlho mliecko rozbiehat a je nervozny.
Ja som mala toto iste s mojou 3m. dcerkou. Ona si raz potiahla a potom sa rozculovala. Trvalo to 6 tyzdnov, az kym ma napadlo, ze to moze mat z dudla. Tak som jej odvtedy dudel nedala a cuduj sa svete, za 2 dni sa prisala a odvtedy krasne pije.
Skus sa skontaktovat s nejakou lakt. poradkynou, lebo podla toho co popisujes, moze byt pricin habadej, najlepsi je odbornik.

beton
12. aug 2011

suhlas, slabe mlieko neexistuje. takisto odporucam laktacnu poradkynu, najlepsie osobny kontakt. moje babatka toto robia, ked ich boli brusko, chcu si tahanim ulavit, ale tak ich skruca, ze sa ani trafit poriadne nevedia. "slabe" mlieko odstranis castejsim prikladanim. moze byt, ze aj ty si nervozna z toho, tak aj dieta je potom nervozne. vela stastia.