Málo mlieka a bojkot tekutín

johankaivanka
1. júl 2022

Ahojte
Strasne sa trapim..
Maly bude mat 9 mesiacov.
Ja mam strasne malo mlieka.
A on mi nechce absolutne nic ine pit. Skusala som vsetko mozne na svete, nic nepomaha, nevie sa absolutne z nicoho napit z flase, poharika, cievky, este striekacka ma ako tak zachranovala, uz ani tu nechce.
Dlhodobo sa s tym trapim a teraz v tychto horucavach je to masaker.
Maly sa mi od mala prisava len v prsniku je 4x denne a v noci mozno 3x...Ja som uplne v koncoch, cim viac sa ho to snazim naucit, tym je to horsie.
Najnnovsie mi odmieta uz aj prikrmy.
Ja neviem, ako budeme fungovat, uz sme skoro skoncili na infuzkach.

Uplne depku mam z toho, od mala sa s nim trapkm ☹

martinkaxp
1. júl 2022

Skus si nasadit trioherb na zvysenie laktacie.

johankaivanka
autor
1. júl 2022

@martinkaxp beriem Senovku, Benedikt, Moringu 3x3, niekedy aj 3x4

nikpa
1. júl 2022

@johankaivanka čiže nechce nič iné ako tvoje mlieko a ani sa nevie z ničoho napiť. Skúšala si malou lyžičkou jej podávať? Nás to jednu dobu zachránilo. No alebo z fľaše UM?

johankaivanka
autor
1. júl 2022

@nikpa flasu nenavidi najviac zo vsetkeho.
A lyzicky samozrejme odskusane, tiez bieda.

brankova
1. júl 2022

@johankaivanka polievočky, ovocné presnidavky, melón, piškóty namočené vo vode. Moji začali piť vodu so slamiek, to sa im páčilo a farebných pohárov.

riskoh
1. júl 2022

Ja som dávala vodu z dávkovaca z panadolu,nurofenu....

ls56
2. júl 2022

Skus dajaky farebny poharik,obleb ho dajakymi farebnymi nalepkami..nech je cim viac vycancany..a nech to vidi ako to robis..sadnite si obaja,zacni pit vodu ty z pohara a potom ponukaj.. popriprade vyskusat slamku… co sa tyka prikrmov tak ponukaj vodnate ovocie, aby “zjedol” tekutiny.. ani polievky nezje? A studeny prikrm? Mozno mu vadi ze je teplo a ma jest teple. Skus napriklad letnú polievku, aby nebola teplá.. a davas mu len vodu alebo aj caj? Ja viem najlepsia je voda..ja tiez len vodu davam malej..ale radsej nech pije caj ak mu pojde lepsie ako byt dehydrovany..

johankaivanka
autor
2. júl 2022

@riskoh vravim, ze uz aj to mi bojkotuje 🙄

johankaivanka
autor
2. júl 2022

@ls56 toto vsetko mam uz milionkrat odskusane, nema ziaden zaujem o nic, z coho sa pije..
A vodnate prikrmy ako napr.polievka nehrozia, lebo ledva natrepem do neho 10lyziciek hustejsieho a som rada, ze aspon daco je v zaludko a nevylialo sa to z lyzicky, lebo my ratame jedenie na sekundy ☹

martinkaxp
2. júl 2022

Mozno by bolo rozumne konzultovat to s pediatrickou. Niektore deticky nejedia prikrmy preto, ze maju malo zeleza alebo zinku. Tak sa s nou skus poradit.

vreckovka2
2. júl 2022

@johankaivanka castejsie davat prsnik? Nas nie je velky jedak, ale melon a uhorku neodmietne. Vacsi kusok do ruky. Uhorku hryzkal aj so 4 zubami ( ocisteny vacsi kus). Poharik mame magic cup od nuk. Naucil sa z toho po par dnoch. Tiez nechcel z flase.

ls56
2. júl 2022

@johankaivanka a nechce sa krmit sam?

johankaivanka
autor
2. júl 2022

@martinkaxp mame uz nasadene zelezo, nutridrinky, dr o stave vie..

johankaivanka
autor
2. júl 2022

@ls56 nie

johankaivanka
autor
2. júl 2022

@vreckovka2 od mala nechce hyt za bdela na prsniku, len tesne pred spanim..ked uz nie je " pri vedomi"
Melon ani uhirku do ruky ani nevezme...v

martinkaxp
2. júl 2022

@johankaivanka no a ako don ho dostanes nutridrink?

johankaivanka
autor
2. júl 2022

@martinkaxp sak nedostanem..nasilu natlacim..uplne nedobrovolne, segra mi ho zabava, aby zjedol aspon par lyziciek jedla s nutridrinkom.
Dnes som uz rezignovala..uz mu ani pit nenukam..

vreckovka2
2. júl 2022

@johankaivanka super, že to riešite aj s doktorkou. Ak má ale od narodenia problém prijímať takto jedlo, hľadala by som určite príčinu. Aj za iným dr. by som išla určite. Pretože ak ste všetko skúsili a riešiš to aj s dr. tak ti tu nemá veľmi čo kto poradiť....Možno sa len skús upokojiť, netlačiť na neho. Určite cíti z teba nervozitu. Aj keď to musí byť náročné, lebo sa o neho právom bojíš. Môj keď nejedol príkrmy, tak som mu dávala do kapsičiek príkrmy. Odtiaľ si cucol.

johankaivanka
autor
2. júl 2022

@vreckovka2 dakujem, toto uz je pre mna ciste zufalstvo, preto to riesim kade tade..ale verim, ze bude ok