Mali ste laktačnú poradkyňu?

nikaz98
17. sep 2024

Ahojt mamičky, mali ste laktačnú poradkyňu/dulu? Môj doktor na mňa tlači aby som si nejakú našla aj keď o to nemám záujem..

viestta
17. sep 2024

Vsak ked bude problem s dojcenim tak si nejaku najdes, ked nie na co?

nikaz98
autor
17. sep 2024

@viestta presne!

elis248
17. sep 2024

Nie, nemala som. Po pôrode keď som už bola na izbe, prišla jedna ani neviem či sestrička alebo laktačná. Synček sa v pohode prisal a cucal a snažila sa mi ho dať akože do správnej polohy a akurát ho tak rušila a tak mi povedala, že nevadí, keď mu to vyhovuje, nech tak je. A viac som neriešila. V pohode papal, priberal, nebol problém.

bublinka1426
17. sep 2024

mala a vysetrsovala ma este viac. mlada baba co v zivote ani nekojila, mudra ako radio.

yanni
17. sep 2024

@nikaz98 a co sa tvoj doktor (aky?) do toho starie? Ak nemas problemy s dojcenim alebo ak aj nechces dojcit, on sa nema co do toho starat. A ak chces dojcit ale nejde to, tak je to len a len na tvojom uvazeni, ci s tym prastis alebo si najdes laktacnu na vlastnu päst (alebo odporucenie) a das tomu este sancu.

simonamkr
17. sep 2024
Používateľ simonamkr je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od simonamkr.

ahoj, mali sme problémy tak sme využili. Ale je fajn mať o tom prehľad a byť na to pripravený 🙂

ankare
17. sep 2024

@nikaz98 asi majú medzi sebou nejaké "zmluvy". Ak nastane problém, zavoláš si laktačnu.

tiezjedna
17. sep 2024

@nikaz98 nie, nemala. A nechápem, čo je doktora potom, či ju máš... Mu poďakuj za záujem a povedz, že keď bude treba, nejakú si nájdeš. Dnes ich je ako maku.

cookie29
17. sep 2024

ano mala, ale az po porode a aj to som hladala preto, lebo bol problem. Pri prvom som nemala a ani mi to nechybalo.

maryetta
17. sep 2024

Ako sa hovori-kto chce hlada sposoby. Kto nepotrebuje tak nech si to poriesi ako to sam potrebuje.

jomarch
17. sep 2024

budem mat pri porode dulu, ktora je zaroven laktacnou por., ale je to moja slobodna volba, tvojmu doktorovi nechapem co do toho je....ak chces mat od neho pokoj tak proste povedz ze mas a vybavene 🤦🏽‍♀️🤣

blaazi
17. sep 2024

Odporucam predporodnu pripravu spojenu s pripravou na dojcenie. Po porode je uz casto malo sily a casu pripravit sa na dojcenie. A dojcenie nie je take jednoduche a samozrejme ako to vyzera, preto si myslim, ze lekar odporuca LP a uznavam mu, ze ma pravdu.