Ahojte mamicky mam problem a potrebujem radu moja mala dcerka nechce uz dlhsi cas papt z druheho mlieka....jeden prsn sa mi nalieva normalne a druhy nie...cize jden mam vacsi...ale problem mam v tom ze sa snzzim odsat si ten druhy prsnik ale ide mi odtial iba par kvapociek nic viac .....dufam ze to nieje nic zle?mate s tym niaku skusenost....dzkujem
No ja uz z jedneho kojim vias ako 4 mesiace... jednoducho nechce .....snazim sa si odsavat z toho druheho ale nic nejde mozno tak 10kvapiek a s odsavackou mi to uz vibec nejde ..
Ahoj, neviem či poznáš stránku www.mamila.sk aj tam píšu,že to je úplne normálna a bežná vec. Ja to mám tiež tak. Z toho jedného dokonca aj menej často kojím,za deň možno len 2x. Ak si ho chceš rozťahať, Tak vždy prilož najprv na ten a keď sa začne jedovať,alebo byť nepokojná tak ju daj na to druhé.
Ale ja tak nerobím a je to v poriadku. Viem,že aj moja švagrová tak mala,ona ale po pol roku v tom jednom nemala už vôbec a dojčila výhradne tým jedným. Ale neboj je to úplne v poriadku 😉
ahoj, ja som to takisto mala, jeden som mala väčší, z toho som kojila, a z druhého mi ani nechcel, a tiež som tam nemala takmer nič, iba pod teplou sprchou som si ho odsala, postískala prstami......
Ahoj moj maly tiez pije len z jedneho prsnika v druhom mam par kvapiek vobec s nechce na neho prisat ,ja si ho ani nestiskam nic proste samo sa mi tam prestalo tvorit mlieko
aj ja to tak mam, syncek ma este len 2 mesiace, nevadilo by mi kojit z jedneho i ked samozrejme prikladam k obom, ALE, trapi ma ina vec. vy, ktore ste tak kojili a uz dokojili, prosim vas, zostali vam prsia rovnake, alebo jeden maly a druhy vacsi, lebo ked sa na seba pozriem, tak hrôza. dufam, ze sa to casom vyrovna.
svagrina kojila z jedneho prsnika a malemu deformovala hlavku,ma ju akosi nakrivo, tym ze lezl na jednej stranwe pri kojeni
prsnik mala jeden ohromne velky a druhy obycajny malicky,vyzeralo to zle
zdravim, ja som maleho kojila z oboch cca do 6mes,potom uz len z jedneho ziel druhy uplne odmietal,no aj tak som mala mlieka dost ,vyhradne kojeny bol do 3 rokov.prsia sa mi vratili do povodneho stavu,nebadat rozdiel 😉
Ja som tak kojila 3deti len s jedného prsníka, a v tom druhom sa mi vobec netvorilo mliečko takže som nemala čo odsať ale je to normálne, ja momentálne kojím 15 mesačnú dcérku a stále len s jedného prsníka,
Nič si s toho nerob 🙂
@pupulka18 Ahoj som na tom rovnako, už kojím len z jedného malý ma pol roka .. z druhého nechcel, a ked som odsávala išlo tiež len pár kvapiek.. tiež mám jeden väčší prsník, durhý menší.. vraj to je normálne a veľa žien odkojilo deti len na jednom tak dúfam že je to fakt ok a že sa to potom upraví nejko (prsník myslím) Držím palce 🙂
@pupulka18
@anicka246 neviem čo písali ostatné baby,reagujem len na tvoj prísevok...obe deti som kojila do 3 rokov a 90% z ľavého prsníka..tým,že som ich tam menej prikladala tak sa mi tam robilo menej mlieka...neviem prečo,ale nevedela som ich tam držať a oni tiež radšej pili z ľavého.Tiež som mala rozdiel vo veľkosti aj 2 čísla.asi po pol roku od odstavenia sa veľkosť vyrovnala.
Moja mala ma rok a dako sa jej viacej paci na lavom prsniku. Chcem ju kojit co najdlhsie a tak dufam ze to nie je problem. Z praveho prsnika mam aj menej mlieka a ma inu chut. Je take slansie.
@pupulka18 ja som to mala istu dobu podobne..tak som,jej ho dala vzdy ako prvy,ked nechcela,tak sla na,druhy.a davala,som jej ho,ked spinkala,tahala v spanku aspon chvilu a odsavala som,si stylom na jednom dieta,na,druhom odsavacka. Neslo vela,ale slo. Neskor sa to asi upravilo,potom ich uz striedala,aj pocas kojenia viackrat. Nebyr mojich zdra.pb,dpjcime sa este,odstavena bola ako 23m a 17 dni a pila dovtedy z oboch,ale silnejsi bol i tak preferovany.
ale pocula som o zenach,ktore uspesne dojcili,a nie kratko,len z,jedneho prsnika.