Mala som chrípku. Kedy môžem znovu kojiť?

vrabcek154
16. mar 2011

Ahojte, viete mi poradit ohladom dojcenia, nemala som od zaciatku vela mliecka, tak som malu prikrmovala, ale prikladala som si ju stale k prsnikovi, nech vypije aspon trochu mojho mliecka. Posledne dni som ale ochorela, zacalo ma dost boliet hrdlo, a stratila som hlas, plus brutalny kasel / som s malinkou sama, tak som si hned nasadila lieky co som nasla doma, lebo mi bolo uz dost zle a nevladala som. Nechcem malinku krmit len sunarom, chcem ju aj kojit, len neviem kedy si ju mozem dat znovu k prsniku, ked mam este tabletky.
Dakujeem

lucyka1
16. mar 2011

no podla mna si mala ist k lekarovi lebo ked dojcis tak si nemôzes sama nasadzovat lieky ake chces. on by ti predpisal take aby si mohla pocas ich uzivania aj kojit.

usiko
16. mar 2011

No ja celkom dobre nechapem, preco v takejto vaznej situacii pises otazku na MK namiesto toho aby si zavolala minimalne lekarke, v najlepsom pripade isla za nou,nech ta vysetri....to vazne chces, aby tenkasel a vsetko okolo toho chitilo aj tvoje dieta? a to uz nevravim,ze by si mala nosit doma rusko,aby si nenakazila dieta....

Lekar presne zhodnoti,ktore lieky su vhodne pri dojceni....nie ty.....

salma22
16. mar 2011

mozes ju kojit aj ked si chora malej tak davas protilatky a ked su tabletky vhodne pre kojacie maminky tak urcite ju kojit mozes ....ale chod k svojmu doktorovi

ludka78
16. mar 2011

obrat sa na annag na stranke http://dojcenie.wordpress.com/ ma svoju poradnu 😉

katrinka8
16. mar 2011

Baby, @vrabcek154 pise, ze je s malinkou sama doma, takze zrejme tym chce povedat, ze nemoze ist k lekarovi (aspon zrejme v tejto chvili nie), asi potrebuje momentalne len rychlo poradit.
@vrabcek154 - bud napis annag - ako radila @ludka78 - alebo skus zavolat svojej lekarke a ak chces poradit len ohladne dojcenia a potrebujes to hned, na www.mamila.sk si najdi podla svojho bydliska laktacnu poradkynu a ona by Ti mala poradit aj cez telefon, ci mozes dojcit 😉 A hlavne sa neboj, vsetko bude OK 😉