Ahojte, viete mi poradit ohladom dojcenia, nemala som od zaciatku vela mliecka, tak som malu prikrmovala, ale prikladala som si ju stale k prsnikovi, nech vypije aspon trochu mojho mliecka. Posledne dni som ale ochorela, zacalo ma dost boliet hrdlo, a stratila som hlas, plus brutalny kasel / som s malinkou sama, tak som si hned nasadila lieky co som nasla doma, lebo mi bolo uz dost zle a nevladala som. Nechcem malinku krmit len sunarom, chcem ju aj kojit, len neviem kedy si ju mozem dat znovu k prsniku, ked mam este tabletky.
Dakujeem
No ja celkom dobre nechapem, preco v takejto vaznej situacii pises otazku na MK namiesto toho aby si zavolala minimalne lekarke, v najlepsom pripade isla za nou,nech ta vysetri....to vazne chces, aby tenkasel a vsetko okolo toho chitilo aj tvoje dieta? a to uz nevravim,ze by si mala nosit doma rusko,aby si nenakazila dieta....
Lekar presne zhodnoti,ktore lieky su vhodne pri dojceni....nie ty.....
mozes ju kojit aj ked si chora malej tak davas protilatky a ked su tabletky vhodne pre kojacie maminky tak urcite ju kojit mozes ....ale chod k svojmu doktorovi
obrat sa na annag na stranke http://dojcenie.wordpress.com/ ma svoju poradnu 😉
Baby, @vrabcek154 pise, ze je s malinkou sama doma, takze zrejme tym chce povedat, ze nemoze ist k lekarovi (aspon zrejme v tejto chvili nie), asi potrebuje momentalne len rychlo poradit.
@vrabcek154 - bud napis annag - ako radila @ludka78 - alebo skus zavolat svojej lekarke a ak chces poradit len ohladne dojcenia a potrebujes to hned, na www.mamila.sk si najdi podla svojho bydliska laktacnu poradkynu a ona by Ti mala poradit aj cez telefon, ci mozes dojcit 😉 A hlavne sa neboj, vsetko bude OK 😉
no podla mna si mala ist k lekarovi lebo ked dojcis tak si nemôzes sama nasadzovat lieky ake chces. on by ti predpisal take aby si mohla pocas ich uzivania aj kojit.