Má 2 mesačné dieťa piť aj v noci?

milenavitova
8. nov 2011

moja 2 mesačna dcerka pije cez den 60ml až 70ml mlieka Hami,,,ale v noci už nechce ,,,,predtym pila aj cez noc ale posledne 2 dni v noci už nechce predtym asi prospievala na vahe koly tomu že sa napapala aj cez noc,,,bojimsa že ked v noci nebude papat tak schudne ,, za odpovede dakujem 🙂

lehotka
8. nov 2011

moj maly tiez uz v noci nepije, to je podla mna normalne, niektore babätka casom uz nepotrebuju 😉 ale zase moj vypije cez den okolo 130 ml nutrilonu 😀

estterka
8. nov 2011

dnes si tu zalozila aj temu,kde si ludom,co ti chceli v dobrom poradit povedala,ze to vzdy konzultujes s lekarkou. tak neviem,ake rady cakas 😕

dahra
8. nov 2011

Podla mna dieta citi hlad a zobudi sa. Silit netreba. Aj spanok je velmi dolezity. Nas maly sa budil tak 2x za noc v tom veku. Dali sme ho spat okolo 19.30, prve budenie 1.00 a druhe medzi 4.00-5.00. To bola klasika, bol len dojceny. No pamatam si jednu noc, co mal necele 2 mesiace a klasicky sme ho ulozili. Prespala som noc a zobudila sa na bolest prsnikov, co sa pocas noci preplnili. Uz bolo svetlo vonku, ja som skocila na rovne nohy, ze sa malemu nieco stalo, ked celu noc ani nemrncal a moje dieta si sladko buvinkalo. Taketo noci sa sem-tam opakovali. Jedol tak 6-8x za 24hod. Niekedy som sa tiez strachovala, ci mu to staci, aj preto si tie cisla pamatam, ale zjavne ano. On nejedaval casto, radsej spal, ale priberal pekne. Dodnes od narodenia sa vedel dost rychlo a dostatocne napapat. Vzdy nas na poradni pochvalili.

janka_pn
8. nov 2011

v noci by jest teoreticky nemusela, ale podla mna cez den vypije malo 😖 , asi by som jej jedno krmenie v noci este zaradila.

mataharyy
8. nov 2011

Moje děti od útlého věku (oba na UM ☹ ) v noci nevstávali, najedli se naposled někdy kolem desáté a pak se vzbudili kolem šesté sedmé, někdy osmé. Všude se šíří jak se má dítě vzbudit po třech hodinách, ale dle mého když má dítě hlad vzbudí se, pokud ho nemá nač ho budit a rušit mu spánek tím že mu budu nutit jídlo... Přes den se dožadovali mléka tak každé dvě max. tři hodinky a oba prospívají, dokonce ten menší už má "nadváhu" 😀

m.i.r.i
8. nov 2011

bud rada, ze ti tak super spinka...urcite by som babo nebudila...ale cez den by mohla spapat trosku viac, skus jej mozno cez den davat mliecko trosku castejsie...

melanie2009
8. nov 2011

Ahoj na tvojom mieste by som sa tesila ze v noci dobre spinka.Moj syn ma teraz rok a pol a asi pred mesiacom prestal jest v noci.Dovtedy mi vstal aj 2-3krat jest neboj malinka ti tak krasne pribere ked zacne papkat aj nieco ine 🙂

pingu1
8. nov 2011

pilo co? mlieko materske? ak si vypyta, tak ano.

irriss
8. nov 2011

Kdysi se rikalo: budit, budit, budit...dodrzovat "pravidelnost" ( a budilo se ne prilis peknym zpusobem -podle meho):😠
casem se nastesti zmenil pristup a rika se:
nebudit, prizpusobit se k potrebam ditete... 😉 😉 😉

p.s. Uzivej si - Take jsem mela to stesti, ... 🙂 Kdekdo Ti tu urcite zavidi 😉

maggie2
8. nov 2011

@irriss, @estterka no ak je táto https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/ako-casto-sa-moze-podstupit-interupcia/ tak tomu jej dítku visel ešte pred rokom život na vlásku.

milenavitova: a inde píšeš zasa že dávaš nutrilon, takže mlieka sa len tak nestriedajú, kvôli riziku alergii. 60-70 ml mlieka za deň, to snáď nie, alebo si myslela 60-70 ml mlieka niekoľkokrát krát denne, alebo kojíš k tomu, nedá sa tomu rozumieť.. V noci keď spí budiť netreba.

vulka
8. nov 2011

Dcéra má 7 týždňov a od návratu z pôrodnice ju nakojím okolo 21:00 a potom chce po 04:00. Často až o 5:30 alebo aj neskôr. Nenapadlo ma, že by ma malo trápiť, že v noci neje. Prospieva, usmieva sa, pozoruje. Proste pohodové dieťa.