Lieky na zastavenie laktácie

16. nov 2024

Ahojte. Citala som hrozostrasne pribehy, skusenosti ake su tie Vase? Po porode v tom osiale hormonov ste to ako zvladali?
A ako dlho sa prosim uzivaju?
Dakujem.

bibssli
16. nov 2024

Síce nie hneď po pôrode ale po 2 mesiacoch kvôli zdr.stavu
Ja som mala osobne tiež strašné stavy

ibrunova
16. nov 2024

Ja som prestala bez liekov.

lia2929
16. nov 2024

Presli sme na umele mlieko a tym ze som nedavala prsnik mlieko sa stratilo. Ak este nieco šlo tak som to odsala a vyliala.

martinka13
16. nov 2024

Bola to hrôza. Mala som strašné stavy. Ako zdrogovana. Zjedla som len 2 tabletky. Zastavila som obväzovanim prsníkov a ľadovými obkladmi. Trvalo to len pár dní

0rose123
16. nov 2024

Pred 2 rokmi lekari si nedali povedať, že lieky brať nechcem a doslova mi ich nanútili. Na každom kroku som odpadávala. Vydržala som ich brať týždeň a potom som ich vysadila. Bolo to hrozné. Nikdy viac. Teraz to odišlo tak nejak do stratena. Sem tam ešte niečo výjde ale osobne mi to nevadí. Ani sa nenalievajú.

ovaaa
17. nov 2024

Dostala som tabletky a po 2 dňoch bol.koniec. Nič strašné, veľmi sa mi uľavilo.

autor
17. nov 2024

@ovaaa a ziadne vedlajsie ucinky?

luccija
17. nov 2024

Skús to najprv bez nich ďalšiu dávku hormónov po pôrode nepotrebuješ.Obviaz si prsia, menej vody a uvidíš, keď to nepôjde tak si dás lieky

ovaaa
17. nov 2024

Nie

ovaaa
17. nov 2024

Predpísal mi ich gynekológ

ibrunova
17. nov 2024

Ja som prestala kojiť, lieky som nebrala, keď bolo najhoršie,odsala som,ale len málinko. O dva dni už bolo vidno, že mlieka ubudlo a o ďalšie dba dni som mala pokoj. Žiadne obklady, zaväzovanie ani nič.

autor
17. nov 2024

@ibrunova ja prave najlepsie keby sa ani nezacne 😒

ibrunova
17. nov 2024

Ja som kojila asi dva týždne dokopy, na lieky som kadečo počula, tak som skúšala, či by to nešlo bez nich.

autor
17. nov 2024

@ibrunova a co zabralo?

ibrunova
17. nov 2024

No veď píšem vyššie.

hanka92br
Autor odpoveď zmazal
Zobraz