Baby, tieto lieky sú na predpis alebo si ich môžem kedykoľvek zakúpiť sama? Ako to je?
Lieky ako medocriptine sú na predpis, inak je to poriadny hnus. Oblbovak nenormálny, homeopatika kúpiš bez predpisu, ale účinok je nejasný.
Mne lekar ich uzivanie neodporucil. Ze je to strasny bordel. Pila som salviovy a matovy caj+homeo. Odsavala som len do uvolnenia. Po cca 3t sa laktacia zastavila
@liloastitch účinok žiadny presnejšie, vieš ako sa vyrábajú homeopatiká a aká je za nimi logika? 😀
@laurita285 pre mňa je účinok nejasný, keďže s nimi skúsenosť nemám. Ako sa vyrábajú ma nejak extra nezaujíma, ale predpokladám, že budú fungovať na "placebo" efekte .
@liloastitch účinnosť je ešte nižšia než pri placebe, lebo pointa homeopatie je že vysoký stupeň riedenia. Stupeň zriedenia je často taký vysoký, že množstvo účinnej látky je pod limitom detekcie, v prípravku sa teda s najväčšou pravdepodobnosťou nevyskytuje ani jedna molekula účinnej látky a ľudia za to platia v lekárňach v podstate rovnako ako za riadny liek.
Su na predpis. Ja som brala medocriptine.
Keď som si prečítala príbalový leták, leteli do koša.
Laktacia sa zastavila aj sama, trvalo to asi dva týždne.
na zastavenie laktacie, silno si zaviaz prsia nejakou satkou a odstrekni iba vtedy, ked sa ti moc plnia a boli ta to, iba na uvolnenie tlaku... za dva dni mas pokoj, kasli na lieky
Mala som od gynekologicky predpisany Medoctiptin, bolo mi z neho hrozne.
Snažím sa obmedziť kojenie no aj tak mam hodne mlieka stále :/ uvidím čo mi teda povie doktor. Ci lieky alebo prirodnejsou cestou. Ďakujem vám 🙂
Ak sa dá, nekoj vôbec, kojenie najviac podporuje laktáciu. Príliš plné prsia si odsaj, alebo odstriekaj, ale nekoj, odstriekavaj len do uvoľnenia, nie úplne doprázdna.
@lenja123 skúsim to 😊 dakujem
Na predpis