Laktačná poradkyňa v Malackách

roni200
25. mar 2014

Ahojte žienky. Máme doma bábätko a kvôli tvaru bradaviek kojím cez dojčiaci klobúčik. Z tohto riešenia som dosť nešťastná. Nemá niekto kontakt alebo info o tom, či v Malackách a blízkom poskytuje poradenstvo nejaká laktačná poradkyňa. Za odpoveď úprimne ďakujem.

emocia
25. mar 2014

Roni200, ahoj. Nie, v Malackách nie je poradkyňa pre dojčenie. Som laktačná poradkyňa a na Záhorie chodievam radiť, v Malackách som bola asi pred mesiacom. Rada poradím aj tebe, môžem ti s tvojím problémom pomôcť, prisať tvoje bábo na prsník. Je to proces, presný postup, jednotlivé kroky, ktoré treba robiť. Bábätko prisávajúce sa na klobúčik je prakticky neprisávajúce sa, keďže sa neprisáva na prsník priamo. Tento stav vedie ku komplikáciám, či už ide o zníženie laktácie, čo vedie neskôr k tomu, že dieťa sa môže začať odmeitať prisať, alebo, žiaľ, aj možnosť poranenia bradaviek. Je super, že sem píšeš a snažíš sa to riešiť. Čím skôr sa bábo prisaje na prsník, tým lepšie! Nazri dole na môj web o dojčení, kde nájdeš okrem kontaktu aj potrebné informácie. Srdečne ťa pozdravujem a hlavu hore! 🙂 poradkyňa Alenka

alexko1382018
29. mar 2019

@emocia prosim ozvite sa mi napisala som Vam spravu dakujem

emocia
29. máj 2019

@alexko1382018 ufff... je tak veľa kanálov, že človek, ktorý pracuje, nemusí nevyhnutne nájsť všetko, čo mu ľudia, mamy adresujú... žiaľ :( Je potrebné telefonovať. Mrzí ma to...

mercedeska111
27. feb 2020

@emocia dobry den mam problem

emocia
7. mar 2020

@mercedeska111 Źiaľ, až dnes 7. marca toto vidím... Ak Váš problém pretrváva, zavolajte mi na tel. 0903-777-859, urobíme čo sa dá 🙂