Baby, otázka mimo detí. Dnes som bola u svojho doktora, mám dačo s očami. Predpísal mi kvapky. V príbalovom letáku sa píše, že ich nemôžu tehotné a dojčiace. Ja som mu hovorila, že malého ešte kojím. Teraz neviem, či si ich mám dať, či nie. Ďakujem za rady.
Ake kvapky
@ewelinka21 volajú sa, že Spersadex comp., mala si aj ty v nich písané, že ich nemôžu ženy, ktoré dojčia?
@majka8592 v /takmer/ kazdom lieku to pisu preto, lebo na tehotnych/dojciacich nerobia testy. lekari si zvyknu overit ucinnu latku v lieku podla toho vedia, ci prechadza, ci nie do mlieka napr. ak mas pochybnosti, zavolej lekarovi/do nejakej lekarne/na gyndu.alebo napis na mamilu, tam mi ohladom liekov pocas dojcenia poradili dobre a to iste mi nasledne zistila aj pediatricka. (konzultovala som to s nou, a tusim aj na gynde ... )
Ja som mala Tobradex. Mne dr povedala, ze lokalne do oka kludne mozem nemam sa bat.
@majka8592 ahoj neviem ake su to kvapky, ale ja stale dojcim a mala som zapalene oci, tak som normalne bola u svojej dr a dostala som ATB kvapky