Ake umele mlieko je najlepsie na dokrmovanie rocneho dojcata?
My papame bebu optipro comfort. Môžem len odporučiť. Je to produkt od Nestlé a ti sú na trhu dlhé roky. Patrí medzi m prémiové um. Obsahuje aj probiotika, kt. sú dôležité. Cena je tiež priaznivá. A Malému chuti🙂
skusala som Nutrilon HA ktorym ju dokrmovali v nemocnici po porode lebo som hned nemala mlieko a nechce ho ani vidiet.doteraz som plne dojcila ale planujem odstavit lebo potrebujem brat silne lieky.
@marion09 zdravotné problemy sa väčšinou dajú zvladnuť liekmi aj popri dojčení, je málo liekov, ktoré sa pri dojčení nemožu užívať..zisti aké lieky budeš užívať a tu si možeš overiť ich kompatibilitu s dojčením- https://toxnet.nlm.nih.gov/newtoxnet/lactmed.htm
..ak odstavíš- nepotrebuje žiadne iné mlieko, ani Um, ani kravské..čím menej sa s kravským mliekom stretne v tomto detskom veku, tým je menšia pravdepodobnosť neskoršieho vzniku inhalačných alergii..
Musis skusit,nie ne ziadne vyslovene najlepsie pre kazde dieta rovnake 🙂 niektoremu sadne a chuti jedna znacka inemu ina znacka,my sme mali prva nutrilon HA,potom obycajny nutrilon,potom sme presli v roku na Dm mlieko babylove a od cca 13-14m klasicke 3,5% kravske mlieko a na noc do 21m mal stale to babylove(1x),ani s jednym nemal ziadny problem brusko nebolelo,chut nevadila nic.... mali sme aj bebu ako uplne prvu cca v prvom mesiaci(po kojeni) a z toho vraval...