Ktoré umelé mlieko je najlepšie pre ročného chlapca?

marion09
29. aug 2017

Ake umele mlieko je najlepsie na dokrmovanie rocneho dojcata?

l1991
29. aug 2017

Musis skusit,nie ne ziadne vyslovene najlepsie pre kazde dieta rovnake 🙂 niektoremu sadne a chuti jedna znacka inemu ina znacka,my sme mali prva nutrilon HA,potom obycajny nutrilon,potom sme presli v roku na Dm mlieko babylove a od cca 13-14m klasicke 3,5% kravske mlieko a na noc do 21m mal stale to babylove(1x),ani s jednym nemal ziadny problem brusko nebolelo,chut nevadila nic.... mali sme aj bebu ako uplne prvu cca v prvom mesiaci(po kojeni) a z toho vraval...

jankaga
29. aug 2017

My papame bebu optipro comfort. Môžem len odporučiť. Je to produkt od Nestlé a ti sú na trhu dlhé roky. Patrí medzi m prémiové um. Obsahuje aj probiotika, kt. sú dôležité. Cena je tiež priaznivá. A Malému chuti🙂

marion09
autor
29. aug 2017

skusala som Nutrilon HA ktorym ju dokrmovali v nemocnici po porode lebo som hned nemala mlieko a nechce ho ani vidiet.doteraz som plne dojcila ale planujem odstavit lebo potrebujem brat silne lieky.

luba41
30. aug 2017

@marion09 zdravotné problemy sa väčšinou dajú zvladnuť liekmi aj popri dojčení, je málo liekov, ktoré sa pri dojčení nemožu užívať..zisti aké lieky budeš užívať a tu si možeš overiť ich kompatibilitu s dojčením- https://toxnet.nlm.nih.gov/newtoxnet/lactmed.htm
..ak odstavíš- nepotrebuje žiadne iné mlieko, ani Um, ani kravské..čím menej sa s kravským mliekom stretne v tomto detskom veku, tým je menšia pravdepodobnosť neskoršieho vzniku inhalačných alergii..