Ahojte, našla som si biele pluzgieriky na ľavej bradavke avšak teraz večer už nie je lekareň otvorená a nemám sterilnú ihlu. Dojčila som a po dojčení sa mi akoby spojil ten pluzgier do jedneho a je krvavý. Možem ďalej s ním dojčiť alebo radšej ho mám odsať? Je to veľmi bolave na dotyk
A mám si kúpiť ihlu a prepichnúť alebo počkať do pondelka k doktorke ?
Dojcit s nim mozes, dietatu to nevadi, akurat sa neprekvap ak dieta bude zvracat a bude tam primes krvi. No pozor na spravne prisatie, ak ide o problem sposobeny prave zlym prisatim, tak sa ti to moze este zhorsit. Na tu bradavku si vytlac mm a nechaj zaschnut a vela vetraj. Prepichnut ho v podstate mozes. Kup si aj multimam naplaste a striedaj s mm a vetranim.
Dojčila som, je to síce extremne bolestivé ale prežila som. Ďakujem za rady, prepichla som a náplaste už som aj skusila. Snáď to bude každým dňom lepšie. Neviem či je to prisatim, s touto bradavkou som mala problém aj pri odsavani. Je vačšia a aj dvorec oproti pravej ktoré je úplne v pohode a nič na nej nie je. :/ budem ďalej hladať priči a zlepšovať sa v dojčení ak by to bolo tým
@lucia23529 dojcila som aj napriek trhlinam na bradavkach.