Krvavé bradavky

preciosa
16. máj 2016

Chcela by som sa opytat co mam urobit ked mam maximalne krvave bradavky aku mast si mam kupit??? mam medelu, kalciovu a este bethene a nic nepomaha....a chcem kojit maleho len neviem co je rychle a ucinne

bielavila
16. máj 2016

@preciosa mne pomahal od avent

bielavila
16. máj 2016
pribinak
16. máj 2016

Kremiky s lanolinom su super, ale ak mas krvavé bradavky, je dost možné, ze babatko je zle prisate

milota164
16. máj 2016

vyskusaj od Bepanthenu Extra mast pomaha regenerovat pokozku

tobnuf
16. máj 2016

Ja som kremovala bepanthenom zatial som odsavala a tak krmila. Potom ked sa bradavky zahojili som znova kojila

cecilh
16. máj 2016

ja mam super skusenosti s tymito kremami a naplastami:
http://www.alfamedica.sk/produkty-na-bradavky

balm na prevenciu, lanolin na zapalene alebo dohryzene bradavky, a naplaste super funguju pri problemoch ake mas od kojenia ku kojeniu.

cecilh
16. máj 2016

a este som zabudla napisat ze ich netreba umyvat, co je velka vyhoda 🙂

saracare
16. máj 2016

Mne pomohlo jedine vetranie bradaviek - žiadna podprsenka, najširšie tričko aké som mala, ale ja som mala aj hlbokú ranu na bradavke. Nepomáhali mi žiadne krémy a odsávanie mi to este zhoršovalo.

alysea
16. máj 2016

@preciosa ja som pouzivala multimam lanolin ale pri zakrvacani-mala ma uhryzla tak ze som skoncila s otvorenou ranou na pohotovosti-mi pomohla jedine univerzalna mast dr.newmana. Viem, ze tym, ze sa miesa z roznych masti aj antibiotickych, neda sa vsade dostat a niekde len na predpis, ale je vyborna.

melkina
16. máj 2016

mne bepanthen a niekoľko krát za deň, vložiť do podprsenky vatový tampon s repikovym odvarom. Keď ich vyberieš, nechať bradavky voľne usušiť.

hradnapani
16. máj 2016

@preciosa Multi-Mam naplaste - velmi rychlo mi pomohli

lili007
26. sep 2016

Ja som mala tento problem a teda natrapila som sa poriadne. Vyskusala som vsetko...pomohla kombinacia krem + zaschynanie kvapky materskeho mlieka v krvavych prasklinach. Krem som uprednostnila ten, ktory nemusim pred kojenim umyvat a zotierat aby sa koza nenicila este viac. Lanolin detom "nevonal" ale velmi ucinne posobila Bepanthen Care mast. Vyuzijete aj na zadocek dietatka🙂 Uzasne a expresne hydratuje. Kupite v lekarni, je testovana.