Ahojte maminky, myslíte že nevadí keď kojím z jedného prsníka a druhý si odsávam?? Na druhom mám menšiubradavku, zle s mu chytá aj ked som si dala tú umelú bradavku a ešte k tomu má dosť bolí... Máte niekto skúsenosti s takýmto kojením ?? Zatiaľ ďakujem
A je normálne že v tom z ktorého mi nechce papať mám také hrčky??? ale v tom dvorci okolo bradavky čo je..
my sme kojili z jedného prsníka 12 mesiacov bez problémov. z druhého mu to bolo jednoducho nepohodlné, nevedel poriadne ťahať, tak sme to vzdali.
@anicka246 ja kojim z 1 prsnika od 9teho mesiaca.mala ma 3roky a 8 mesiacov. Lavy prsnik neznasala.3x ho dokusala az do zapalu.raz odkusla kusok bradavky.a ked mala cca 9mes.odmietla ho uplne. Do 13mes.nepoznala ani vodu. A do 2 rokov sa kojila furt. Da sa kojit s 1nym uplne v pohode. Jedine na co sa priprav...kym budes vylucne kojit a potom este chvilu kym budes casto kojit tak ten s mlieckom bude vacsi. Ale to budes vediet len ty a manzel.na von si vypchas podprdu.
@anicka246 normalne to je,lebo to mlieko ti tam ostava.odsavacka tolko neodsaje. Pozor aby si nedostala zapal.rozmasiruj v teplej sprche. Ak z neho chces kojit tak kontaktuj laktacnu ak nie tak nema zmysel odsavat podla mna. Ten druhy prsnik sa postara o maleho. Ja mam mlieko len v 1 uz 3 roky.
Ale napríklad cez noc ked si neodsajem tak ma bolí a je taký tvrdší, takže preto si ho potom odsajem račej...
A chcem sa spýtať ešte, je normálne že ma to stále bolí ked kojím??
@anicka246 ja som mala na lavom prsu takmer vpacenu bradavku, mam to od narodenia, kojim uplne normalne, mala si tu bradavku krasne vytiahla von, zo zaciatku bol problem ale naucila sa 🙂 takze odporucam neodsavat lebo len dieta dostatocne stimuluje tvorbu mliecka. Dieta aj matka sa ucia dojcit dojcenim. Prikladaj neodsavaj uvidis ze sa to zlepsi 🙂