Ahojte mame taky problem . maly ma už 4 mesiace a až teraz sa mi podarilo , aby mi zaspaval na prsniku( je velky tazky , cez den spi v nosici a odmietam ho hojdat v naruci, cumel nechce ) lenze problem je ten ze ked ho uspavam pri kojeni a krmeni lezmo( inak sa nevie najest normalne) - tak mi stale ide mlieko akoby na viac krat a on sa potom zacne pucit , prdne si , kope s nohami a ked lezi na boku akoby sa chce pretocit na brusko a zabara hlavku do matraca napriek tomu ze ja lezim rovno pri nom s prsnikom plus dotoho si babre s rukami do tvare .. ked sa ho snazim akoby objat paplonikom , aby sa nehybal , zacne byt este viac nervozny a place, az ked je fakt velmi unaveny vtedy tak zaspi, ze sa prisaje a prestane hybat.. potom sa chce pocas spanku stale prisat a ked sa prisaje a zase sa mi pusta mlieko tak koniec nervozita a uz nevie zaspat a odpoji sa ( vydrzi tak spat max 1,5h) .. co to moze byt? moze ho boliet z mojho mlieka brusko alebo ako to mam chapat? prejde to? :( strasne ma to stve
@marienka767 toto presne robil aj moj…zacala som ho ukladat do paperovej perinky, napil sa kolko chcel, potom sa zaboril na bok do tej periny a zaspal, nikdy nechcel zaspať na prsníku, aj teraz uz ma skoro 9 mesiacov, stale spi na tej perinke, napapa sa odpojí otočí sa na druhy bok a spi
Ja som skusala dojcit po leziacky. Cele zle aj pre mna, ale aj pre dieta. Vobec mu to neslo. Mozno mu takato poloha nevyhovuje.