Koľkokrát za tyždeň dávate maminky ročnym detičkám biely jogurt? Malinká je stále kojená. Ďakujem
kazdy den som davala na desiatu a tiez som ho kojila aj kojim 🙂 🙂
ja dávam každý deň niečo mliečne, buď jogurt, miláčika alebo jogurtový nápoj... cca od 9m.
mojim by vyhovovalo ak by z vodovodu tiekol jogurt ci mlieko 😀 my sme velmi mliecna familia.
juj som sa zlakla ked som to citalal lebo ja davam kazdy den, a maly ma len 11 mesicavo....
dudfam,ze sa moze 🙂)))
my sme davali a davame tiez kazdy den nieco mliecne..ci uz jogurty,milacik,alebo mlieko...tiez sa mozme zaradit medzi mliecnu rodinku.. 😀
kludne kazdy den.Unas je mliecny olovrant
rocnej kludne kazdy den.....podla mna odvtedy co sa zavedie jogurt,moze ho mat kazdy den......malemu som tak davala...a momentalne v skoro 5tich rokoch je zavislak na jogurtoch......
každý den 😉
každý deň 😉 😉 😉 😉
kazdy den 🙂 pripajam sa.. mame to na desiatu alebo olovrant.. menim piskotkovy, ovocny, tvarohacik 😉 a ked nahodou nemam kupeny urobim smotankovy puding 😉
kazdy den 🙂 drobec ma biely jogurt kazdy jeden den a k tomu dostane bud acidko,alebo syrovu tycinku,alebo smotanovo tvarohovy pudincek.a k tomu je stale kojeny(ma 21,skoro 22 mesiacov) 😉 my mavame mliecne vecere.sice sa hovori,ze na veceru to zas nie je najlepsie,ze mliecne zatazuje brusko,no maly to tak ma rad a uz sme si tak zvykli 🙂
my este nemame rok ale kazdy den,plus asi 200 ml acidka denne.....ale obycajny smotanovy bez prichute..te n jogurt....
prepacte, ale dalsia nezmyselna otazka.
@stanislavao vsak ked nechces, nereaguj. niekto moze mat problem s jogurtom a nevediet si rady. preto sa opyta aj na take veci...vsak je to forum pre matky
stanislavao, musím tiež skonštatovať, že ak necheš, nemusíš reagovať. Podľa správnosti by malo dieťa zjesť, alebo vypiť len 500 ml jogurtu a mlieka za 24 hodín. My sme si s tým zažili. Tiež bol synček kojený a dostával aj mliečko a jogurtík, a vznikli mu obličkové kamene. Nevravím, sme výnimka, pretože v telíčku mu niečo nefunguje ako má. Ale na to sme prišli až vtedy, keď sme za rok boli 9 krát na Kramároch a z toho mi ho dali 8 krát do narkózy, to má len 21 mesiacov. A jeho 4 kameň za život. Takže ako NEZMYSELNÁ otázka sa mi to vôbec nezdá.
moja dcerka ma este len 9 mesiacov, stale je dojcena na poziadanie, vacsinou to vychadza 3-4krat denne, okreem mlieka som zacala v siedmych mesiacov s jogurtom, papa ho kazdy den bud na desiatu alebo na olovrant
každý deň, aj dva krát (jogurt-tvaroh, jogurt-acidko, jogurt-pribináčik) a iné kombinácie...
Nedá mi neragovať. Toto je podľa mňa úplne normálna otázka. Vždy je lepšia sa opýtať, akoby potom malo mať dieťaťko nejaké problémy.
Otázka, či nechávať ročné dieťa samé vo vani je nezmyselná, no táto je úplne normálna.
kazde rano, urcite, pekny husty biely, najlepsie doma urobeny 😉
davala som kazdy den... 😉
kazdy den od 8-9 mesiacov som davala
moje deticky kazdy den papaju jogurt obcas sa stane ze aj 2x za den,zacali sme s jogurtom cca medzi 7-8mes.najradsej maju vanilkovy j. 🙂
my sme zacali s jogurtom asi pred dvomi týždnami a papame zatial len sladku bielu akiviu kazdy den na olovrant a chuti 🙂 . tiež sa este dojčíme.
vyhovuje mi, že ju hodím do kočíka a zje ju aj vonku. zajtra sa chystam na nakup a asi zacneme uz aj s nejakym pribinačikom alebo niečim takým tvarohovým.
stanislavao ak sa ti to zdá nezmyselná otázka prečo na nu reaguješ? to sa mi zdá nezmyselnejšie 😉
davala som kazdy den asi od 8. mesiaca, kedze mi mala odmietala poobede pit mlieko (UM)... teraz uz nielen biele, ale striedam ovocne alebo uz aj milaciky...