maly vypije 7 flias za den kazde tri hodky.vecer vypije trosku viac a prespi celu noc skoro.dakujem za odpovede.ja si tiez myslim ze mu treba dat ked si pyta.ma uz 5 kil
v predoslej otazke som pisala ze vypije 150 len sa mi nedal pridat prispevok ako odpoved tak som to omylom hodila sem ako otazku.kazde tri hodiny vypije 150.vecer mu uz musim dat 180 lebo mi nezaspi a place ,ale potom prespi celu noc.
na krabici od mlieka mas odporucene davky, pocet davok a objem. Ak potrebujes viac alebo mu to nestaci, treba sa poradit s lekarkou. My sme davali kazdy 4hodiny cez den, ale uz neviem kolko :( . Ked sa viac davkuje moze ti rychlo pribrat (a zbytocne)...
lekarka mi radila 150 maximum a klamat ho cajom.lenze on vie ze caj nieje mlieko.ked mu to nestaci nechcem ho trapitked sa narodil mal 2930
ved to..ja viem.jej sa to povie lahko.dakujem za rady 🙂
na um je dávkovanie 🙂
moj ma tri mesiace a zdaleka nevypije 150 ml.Kojim ho a vypije okolo 100 ml.On pije pomenej a castejsie.Asi trikrat som mu dala sunar,ked som mala pocit ze nemam mlieka a vypil okolo 135 ml.A v pohode mu to stacilo na tri hodky.A pritom krasne pribera .Kilo na mesiac.Dr. je velmi spokojna.A pritom podla tabuliek by mal vypitit ovela viac.Vobec to neriesim.Kazde dieta je ine 🙂
ahoj a kolko ml mu davas v jednej davke?? a kolko mal ked sa narodil??