Ahojte v nedelu večer som sa rozhodla, že stačí a ukončíme kojenie... Uz bol pokus predtým niekedy na jar ( potrela horčicou aj octom , ale zlizal a kojil sa ďalej), teraz som skúsila prilepiť a povedala som že mám Bobo, odvtedy nepil ale aj tak zaspáva, tak že ležím a drží mi prsia, povie Bobo ukáže aj tam na druhý , niekedy pofuka a dá mi pusu.
Dnes je to teda štvrtý deň a stále mám zalepene bradavky deň noc, lebo spí s nami v posteli ( samozrejme mením lepku). Tie ktoré ste použili túto fintu koľko to asi trvalo??? Bojím sa že keď zbadá,že už nemám leukoplast bude chcieť a vrátime sa naspäť a druhýkrát to pôjde horšie. Našťastie neplače ani nerobí scény je taký skôr že ma polutuje.
a kolko má rokov
vek je podstatna info. kazdopadne skusila by som uz odlepit a nosit podprsenku/tricko, nech prsia nema na ociach.
Však normálne si daj tričko? Načo si bez? 🙄
ja som odstavila piatok (2r) prelepila som si bradavky po 2 dnoch som si ich dala dole
už bol ok kedže som išla do sprchy videl ma pytal povedala som mu že mám au ptm aj on a vybavené už nelepím , občas pýta poviem že mam au alebo neni a je kľud
2roky a 7 mesiacov
Nuž doma chodím bez podprsenky a tričko mi dvíha a tak drží, zaspal už aj tak že som to tričko mala normálne ale proste skontroluje či mám Bobo
Pfu, zeny, ja si to neviem prestaviť. Môj tretí bude mať 3 v septembri, krasne rozpráva, začína viac rozumieť svetu, spí celú noc, už konečne aj celkom pekne stoluje,.. hnev ako tak zvládame.. spolu.. fakt si nvm prestaviť tak veľké dieťa dojčiť. Ja som k nemu úprimná a jednoducho, keď vysvetlím, tým to konci. Emóciu si prežije a fungujeme ďalej..
@ivangeline ani ja som si to nevedela predstavit. A kojim mojho skoro 3 rocneho. Pride mi to uplne prirodzene, normalne. Zatial nevidim dovod na ukoncenie, uvidim o nejaky cas.
Prespi celu noc, len rano si ma zavola do izby a da si mlieko
@jankarec … tak to je ešte fajn, zvyčajne skôr počúvam iné príbehy…