Koľko mlieka vypije vaše dieťatko v priebehu 24 hodín?

sisag1
6. feb 2013

Ahojte, mam rocnu dcerku, ktoru stale kojim. No kojim ju uz iba 3 x v noci, pretoze cez den ma hryzie. Tak tipujem, ze v noci vypije 300 az 350 ml. Umele mlieko mi odmieta pit. Cez den jej davam pol jogurtu, mliekovu polievku. snazim sa jej davat co najviac mliecnych vyrobkov. No bojim sa ze potrebuje viac mlieka pit. Dakujem za rady.

xlucia
6. feb 2013

@sisag1 netlac do nej mlieko nasilu. vapnik je aj v inych potravinach a lepsie vyuzitelny

danadany
6. feb 2013

my doobeda okolo 200, poobede okolo 200 a na noc 200 ml,ale niekedy poobede vynecháme, skús jej dať kravské a ak pije čajík z toho hrnčeka možno si dá, ak odmieta fľašu

kolinia
6. feb 2013

my pijeme UM a to rano okolo 150, olovrant 130 a na noc ako kedy, spravim radsej viac cca 150-180, v noci uz nepapa od roka, ma 15 mesiacov....max. dopije, co nezvladla vecer...no papame vsetko, nerobime nejake extra rozdiely, takmer vsetko, co my okrem stiplaveho, vysmazaneho atd...

eveenka
7. feb 2013

@sisag1 ahoj ja som citala, ze pokial je dieta kojene a samo sa zacne odstavovat alevo z akehokolvek dovodu mamina zacne odstavovat tak nie je potrebne prejst na UM pokial to samozrejme nie je do pol roka...to ze to davaju v reklamach az do 2 rokov je iba marketingovy tah aby na tom poriadne zarobili....ved da sa kupit aj kravske mliecko z automatov alebo jogurty moze papat atd. Niektore deti nie su zrovna mliecne typy...aby som sa vyjadrila aj presnejsie nasa mala ma 9,5 mes. a kojime sa stale na poziadanie kolko chce takze odhadujem ze vypije cca 700-800ml mliecka ale neda sa to porovnavat lebo kazde dieta ma inu potrebu takze ja by som to ani neriesila...to je ale moj nazor 🙂