Koľko materského mlieka má vypiť 4 týždňové bábätko?

angeljh
4. feb 2013

Dobry den dievcata. Chcem sa vas opytat ci mi neviete poradit kolko materskeho mliecka ma vypit moj 4tyzdnovy syncek. Kojenie bolo u nas hrozny boj takze tera odstriekavamea davame flaskou. Momentalne mi vypije 120 ml naraz co sa mi zda prilis vela. Papa tak kazdych 2,5 az 3 hodiny. Dakujem za kazdu radu.

nikolet_89
4. feb 2013

@angeljh ahoj tak potom nemas starosti 🙂 je dobre, ked ti vypije a ked tolko tak preto, ze si ziada, urcite by som osobne nedavala menej...ked je spokojny tak je dobre...mne osobne mala pila 90ml coz je malo, ale ona priberala a stacilo jej 🙂 bud len rada, ze ti takto papa 🙂

drobcek26l
4. feb 2013

my sme teda boli na UM ale keď mal malý 4 týždne tiež už vypil každé 3,5 hodiny 120ml mliečka. Teraz budeme mať 6 mesiacov a pije 180ml. Máme 7 kg takže žiadna obezita a je zatiaľ stále zdravučký. Tak sa určite neobmedzuj a dopraj bábätku koľko si zažiada.

domeli
4. feb 2013

@angeljh toľko, koľko si pýta - sám vie, koľko potrebuje 🙂

angeljh
autor
4. feb 2013

no mam pocit niekedy ze by vypil aj viac ako tych 120ml ale az tolko odsavavkou nevytiahnem ☹. aj tychto 120 mame nikedy len s odretymi usami 🙂. rozmyslam ze aspon jedno krmenie denne by sme davali UM len neviem aky druh. Vedeli by ste mi poradit?