Koľko a ako často ste užili paralen počas dojčenia?

jajka0211
2. feb 2012

Boli ma cele telo..hrdlo a ledva sa hybem.. beriem len homeopatika Homeogene..ale chcem vziat aj paralen. Pise sa na nom ze pri dojceni maximalne 1 za 2 dni. Brali ste viac??

ikke
2. feb 2012

to kde citas, prosim ta? v letaku, ktory je na internete sa pise
Tehotné ženy môžu užívať tablety Paralen 500 len so súhlasom lekára. Dojčiace ženy môžu liek užívať 1 deň, dlhšie ako 1 deň môžu liek užívať len so súhlasom lekára.
teda urcite mozes zobrat normalnu dennu davku.

zaujimave, ze v holandskom pribalovom letaku nic take nepisu 😅 ja som brala asi 3-4 dni za sebou, denne 3 tabletky, hned prvy tyzden po porode.
ak mas pochybnosti, zavolaj tvojmu vseobecnemu lekarovi (kludne staci zajtra)

latvia
2. feb 2012

suhlas s ikke a ja ti davam povolenie uzivat aj viac dni 😀 nie viac ale ako 7 dni, a maximalne 4 gramy denne, cize maximum co mozes za den zjest su 2 paraleny po 500mg kazdych 6 hodin.
pripadne ked nezaberie tak ibalgin mozes tiez, aj pri dojceni, 400mg kazdych 8 hodin, tiez nie viac ako 7 dni

lady511
3. feb 2012

ahoj ja ked ma už bolela hlava počas tehu fakt že neznesitelne tak som si dala...myslím že to bolo aj viac krát ale porad sa aj s lekárom

lucy56
3. feb 2012

ja som brala jeden, max dva denne po porode ked ma bolelo sitie asi tyzden vkuse, nepozorovala som ziadny ucinok na malom a bol plne kojeny

edie63
3. feb 2012

Ja som brala viac denne (kazdych 6 hodin, cize 2-3 tabletky), ked som mala vysoke teploty a zapalene prsia s obrovskymi bolestami, trvalo to 2-3 dni a stalo sa mi to 2krat pocas dojcenia (kojila som rok). Inak som si dala obcas paralen, ked ma strasne bolela hlava.

katun
7. feb 2012

ja som mala vysoke teploty tri dni 38,5 a brala som paralen 500 kazde styri hodky urcite dva dni a ten treti den som si tiez dala, ale uz nebolo treba kazde styri hodky, tam som uz mozno iba 2 za den..

salma22
8. feb 2012

@jajka0211 sucitim s tebou mam to iste ☹ ale pijem len caj s citronom dala som si bioparox lebo sa bojim dat si nieco silnejse a keby som mala kiwi tak si ho dam ma viac vitaminu C ako pomaranc

pami27
24. apr 2012

Mne povedal gynekológ, že si môžem dať 500 paralen každých 8 hodín.

miruskamy
Autor odpoveď zmazal
Zobraz