Boli ma cele telo..hrdlo a ledva sa hybem.. beriem len homeopatika Homeogene..ale chcem vziat aj paralen. Pise sa na nom ze pri dojceni maximalne 1 za 2 dni. Brali ste viac??
suhlas s ikke a ja ti davam povolenie uzivat aj viac dni 😀 nie viac ale ako 7 dni, a maximalne 4 gramy denne, cize maximum co mozes za den zjest su 2 paraleny po 500mg kazdych 6 hodin.
pripadne ked nezaberie tak ibalgin mozes tiez, aj pri dojceni, 400mg kazdych 8 hodin, tiez nie viac ako 7 dni
ahoj ja ked ma už bolela hlava počas tehu fakt že neznesitelne tak som si dala...myslím že to bolo aj viac krát ale porad sa aj s lekárom
ja som brala jeden, max dva denne po porode ked ma bolelo sitie asi tyzden vkuse, nepozorovala som ziadny ucinok na malom a bol plne kojeny
Ja som brala viac denne (kazdych 6 hodin, cize 2-3 tabletky), ked som mala vysoke teploty a zapalene prsia s obrovskymi bolestami, trvalo to 2-3 dni a stalo sa mi to 2krat pocas dojcenia (kojila som rok). Inak som si dala obcas paralen, ked ma strasne bolela hlava.
ja som mala vysoke teploty tri dni 38,5 a brala som paralen 500 kazde styri hodky urcite dva dni a ten treti den som si tiez dala, ale uz nebolo treba kazde styri hodky, tam som uz mozno iba 2 za den..
Mne povedal gynekológ, že si môžem dať 500 paralen každých 8 hodín.
to kde citas, prosim ta? v letaku, ktory je na internete sa pise
Tehotné ženy môžu užívať tablety Paralen 500 len so súhlasom lekára. Dojčiace ženy môžu liek užívať 1 deň, dlhšie ako 1 deň môžu liek užívať len so súhlasom lekára.
teda urcite mozes zobrat normalnu dennu davku.
zaujimave, ze v holandskom pribalovom letaku nic take nepisu 😅 ja som brala asi 3-4 dni za sebou, denne 3 tabletky, hned prvy tyzden po porode.
ak mas pochybnosti, zavolaj tvojmu vseobecnemu lekarovi (kludne staci zajtra)