Ahojte , zrejme máme problém s bruškom , už druhý večer skoro nespí čo stále plače . Mám trošku chaos z toho čo môžem a nemôžem pri dojčení - napr. čaje na dojčenie s s feniklom a anízom - áno či nie :D lebo kaká pekne len menej prdká . Druhá vec je že netuším ako zistiť či mu nezapasovalo niečo čo som zjedla keďže plač príde až večer - ako ste to vy odpozorovali ? Zatiaľ dávame vždy večer espumisan a rozmýšľam ešte nad biogaia len mi príde hrozne pchať toľko chémie do tak malého telíčka
Ja nepijem caje. Vyhybam sa vsetkemu,co nafukuje a od mojich 2 deti mam nejake tipy...takze mliecne len s mierou,nie kysnute... rasca malemu nerobi zle ale detom pred robila.. a snazim sa jest jednoducho,nech viem,ak nieco sposobi bolesti bruska. :/
@sima1415 my sme chvalabohu koliku nemali , ale vitamin D sme davali Devit a kvapky sabsimplex.. jedla som na zaciatku vyvary, kuracie maso, ovsene kase , rascovu polievku, caj som pila harmancekovy.. a pomaly som zacala pridavat z inych jedal po troske , vitamin D sa ma vraj davat z rana a nie vecer, lebo vecer vraj moze byt tazky pre babatko.
podla mna kde při dojčeni nasaje vela vzduchu, iba feniklovy čaj nepomože. Ja by som skusila davat antikolikove mliečko
@sima1415 skus si spravit cerstvy caj z feniklu 🙂 zaliat vravou vodou 🙂 ja som si do kzdeho jedla davala aj rascu 🙂 mala prdkala ostosest 🙂