Kolika a dojčenie

sima1415
20. sep 2021

Ahojte , zrejme máme problém s bruškom , už druhý večer skoro nespí čo stále plače . Mám trošku chaos z toho čo môžem a nemôžem pri dojčení - napr. čaje na dojčenie s s feniklom a anízom - áno či nie :D lebo kaká pekne len menej prdká . Druhá vec je že netuším ako zistiť či mu nezapasovalo niečo čo som zjedla keďže plač príde až večer - ako ste to vy odpozorovali ? Zatiaľ dávame vždy večer espumisan a rozmýšľam ešte nad biogaia len mi príde hrozne pchať toľko chémie do tak malého telíčka

esel
20. sep 2021

@sima1415 skus si spravit cerstvy caj z feniklu 🙂 zaliat vravou vodou 🙂 ja som si do kzdeho jedla davala aj rascu 🙂 mala prdkala ostosest 🙂

ivangeline
20. sep 2021

Ja nepijem caje. Vyhybam sa vsetkemu,co nafukuje a od mojich 2 deti mam nejake tipy...takze mliecne len s mierou,nie kysnute... rasca malemu nerobi zle ale detom pred robila.. a snazim sa jest jednoducho,nech viem,ak nieco sposobi bolesti bruska. :/

sima1415
autor
20. sep 2021

@esel keď niekde píšu že pri kolikach nemám piť takéto čaje a inde že áno :D ale zdá sa že to robí vigantol , lebo problém začal keď som mu dala prvú dávku

martajasna
20. sep 2021

@sima1415 my sme chvalabohu koliku nemali , ale vitamin D sme davali Devit a kvapky sabsimplex.. jedla som na zaciatku vyvary, kuracie maso, ovsene kase , rascovu polievku, caj som pila harmancekovy.. a pomaly som zacala pridavat z inych jedal po troske , vitamin D sa ma vraj davat z rana a nie vecer, lebo vecer vraj moze byt tazky pre babatko.

esel
20. sep 2021

@sima1415 vigantol moze byt,, vela znamych sa stazilo na to.. ja som ho malej ani nedala , dala som hned devit

werony_n
20. sep 2021

@sima1415 odporúčam pre bábätko Pupik masticku, je to skvelé na koliku.

essenceee
19. okt 2021

podla mna kde při dojčeni nasaje vela vzduchu, iba feniklovy čaj nepomože. Ja by som skusila davat antikolikove mliečko