ahojte dojcim 1.5 mes babo ktore dojcim len jedno ma trapi ze chce len z jedneho prsnika skusam mu davat AJ Z druheho ale nechce nervaci sa .mate stym skusenot ze ste dojcili tiez jedneho prsnika pritom ho krmim kayde 2 hod a v noci mi pospi aj 3 až 4 hod jedine co ma mri ze za 3tyž mi pribral len 200g ma teraz 5300 s porodna vaha bola 3800 dakujem za odpoved
@minibabygirls ja som obidve dcery kojila prve mesiace z oboch a potom zrazu zacali pravy prsnik odmietat ... kojila som naozaj velmi dlho a iba z laveho ... priberali obe velmi dobre ... ja som z praveho odstriekavala, mrazila a potom som to pouzila do prvych prikrmov.
ahoj, skus pozriet aj tu
http://www.mamila.sk/pre-matky/dojcenie-a/strie...
@minibabygirls mam15 mesacnu dceru a od zaciatku ju kojim len z jedneho prsnika v druhom sa mi ani nezacalo tvorit mlieko a v pohode sa dojcime v noci prespi 3-4 hodky a cez den uz pije len rano po zobudeni a pred spanim poobede a vecer ona je takej drobnejsej postavy ma 80 cm a 8500 g ale je v kuse v pohybe
@minibabygirls Ahoj, ja som sice dojcila v pohode a dost dlho z oboch, ale moja sestra ma podobnu skusenost. Synceka dojcila do 15 mesiacov len z laveho prsnika, pravy po kratkom case zacal odmietat. Zrejme to nie je nic mimoriadne, telo sa prisposobi a babo krasne prospievalo. Dnes je z neho uz 9rocny zdravy valibuk. 🙂
aj ja dojcim len z jedneho, maly ma 8 mesiacov
Ja tak syna kojila 2 a pol roka. Uz v nemocnici chcel len z laveho. Tak pohoda
Tiez som mala problem s jednym prsom - pravym. Nestriekalo ako lave a tym, ze jej menej islo tak sa asi aj menej tvorilo. Vydrzala som, kazde kojenie som zacala tym pravym az mi ho krasne roztahala. Bala som sa totiz presne toho, ze mi zostanu natrvalo ine. Potom uz som kojila striedavo raz z jedneho raz z druheho. Druhe dieta mi uz pije z oboch rovnako.
@minibabygirls ahoj,mam podobnu skusenost...mam dve dcerky prva sice pila z oboch do 4 mesiacov,ale potom lavy zacala odmietat a kojila som ju do 18m len z praveho a druha sa po porode nevedela prisat,ale tiez som ju z dvoch do jej 5m a potom tiez zacala odmietat ten lavy a vydrzali sme sa kojit na jednom do jej 20m...da sa to,ale neviem preco to tak bolo. Starsia priberala pekne,bola taka baculka a mladsia,priberala menej,ale ona je celkovo drobnejsia,v 2r a 2m vazi 10kg