Kojím dcérku a som chorá. Mám začať brať antibiotiká?

janica81
1. feb 2011

Ahojte...prosím Vás poradte mi....som chorá, hlava priedušky a aj kosti ma bolia...asi chrípka...teplota 38...bola som u lekárky a predpísala mi ATB Fromilid 500, ja mam 4m dcerku ktorú kojím...ona povedala ze ich mozem jest....ale na príbalovom letáku je počas liečby nedojčiť... ☹ tak som z toho jeleň, nechcem maličkej uškodiť, ale aj zase chcem rýchlo chorobu poraziť...:-/ aké máte skúsenosti???

ivett1
1. feb 2011

ahoj...ja nemám takú skúsenosť, ale môžeš sa opýtať aj priamo tu https://www.modrykonik.sk/forum/laktacna-poradna/vsetko-o-dojceni/ a ešte som našla niečo o účinku liekov pri dojčení http://www.provita.sk/site/node/43
tak veľa šťastia pri rozhodovaní 😉

danielik79
1. feb 2011

@janica81 ahoj ja som našich kojila skoro do dvoch rokov a ked na mňa niečo prišlo tak čo mi predpísal dr to som brala aby som bola čím skorej fit a aby mi to nedostali malý.Do mlieka sa samozrejme niečo dostane .

denduska
1. feb 2011

Na co su ti atb ked mas chripku (alebo inu virozu)? 😕 aj tak ti nepomozu...my sme mali cela rodina teraz chripku, jediny mm si dal Zinnat, lebo on ochorel prvy, nevedeli sme co to je a ze nechce nakazit deti. Ale ked sme lahli vsetci, bolo to jasne 😀 Odkojila som aj s horuckou malu, ktora mala tiez horucku 😒
Veeeela vela vitaminu C,kolko si schopna zjest, + vela tekutin, a vylezat. Nic ine nepomoze. Drzim ti palce mozno baby poradia aj ine babske recepty. Ak si chces byt naozaj ista, ci ti netreba atb, daj si urobit odber na CRP. Na 99,99% som si ista ze netreba.