Kojím a kilogramy sa ma držia ako kliešť

mrkvicka060
2. aug 2016

Ahojte, maly ma 9 mesiacov, kojim ho uz len asi 2x denne a 2-3x v noci. V tehu som pribrala 15kg, po porode bolo 10 dolu. Potom som v priebehu prvych 2 mesiacov este 3 kg nabrala a odvtedy sa neviem pohnut. Jem zdravo, pijem vela vody, jem kazde 2-3 hodiny, vyse mesiaca som aj cvicila min. 1 hodinu (mala som vtedy viac casu), ale vaha nie a nie klesnut. Ani o kilo. Je mozne, ze kym kojim, neschudnem? Mate s tym niektora skusenost?

ikusa11
2. aug 2016

Kamoska v tehu pribrala 25kg,10 nechala v porodnici a kym kojila tak vaha nesla dolu.po roku ukoncila kojenie a ked som ju videla po 3 tyzdnoch tak som neverila ze sa da tak schudnut.neboj,ked sa ozaj zdravo stravujes tak to po dokojeni pojde dole.teraz je doleite aby bolo spokojne a dobre napapkane tvoje dietatko 😉

skopkovajana
2. aug 2016

To ja mam presne tak isto.tiez mam 9 mesacne dieta kojim 2az3 x denne a v noci a tiez ani kilo dolu.

candii
3. aug 2016

Tiez podobne. Mam 8m dieta .. kojim .. a 10kg sa na mne drzi ako kliest

sara07
3. aug 2016

je ja som pribrala počas kojenia 10 kg a schudla som až ked som dokojila, pekne pracne odmakala išlo to velmi pomaličky ale išlo
a to žiadne sladkosti alebo vyjedanie proste to tak bolo

elena_c
3. aug 2016

Môj malý bude mať 10m, prestala som ho kojiť asi pred mesiacom a váha sa hýbe len pomaly smerom dole. :( kým som kojila, tak som neschudla ani deko...dokonca som prvé mesiace pribrala...asi zo stresu, lebo malý slabo priberal. Som už dosť zúfalá, bývala som krásne štíhla a teraz som ako slon. :( 😖 aj manžel už začal byť na mňa hnusný, každý deň sa ma pýta, že kedy chcem konečne schudnúť. :(

07022007
3. aug 2016

Mne pomohla az macingova ked som prestala kojit. Kym som kojila kila dole nesli

priora
3. aug 2016

Ja som pribrala cez 35kg a stale mam 25 navyse a pri synovy som pribrala 25kg a nekojila som iba odsavala 4 mesiace az potom som zacala chudnut strava a pohyb.,, tak som cely cas drzala.,, pri druhom som si povedala ze zacnem skor.,,

priora
3. aug 2016

Aj som zacala.,, a skorbpriberam.,, hanbim sa vyjst aj von.,, som mala chut s kojenim skoncit.,, ale tak sme sa natrapili.,

ciernypes
3. aug 2016

@mrkvicka060 coze??to kojenim sa necjudne????moka sestra .teda obe dali kojenim dole.tak jedna to slo hned ale ona je maxi chuda38kg a ta druha tusim tak pomalsie chudla...po 8m sla na povodnu vahu 51 a to sa neobmedzovala...tak neviem.som si myslela ze kojenim idu aj kila dole.

ciernypes
3. aug 2016

@elena_c manzel nejaky trapko nie?povedz mu.ze ked on bude mat svaly ako Simveqter Stalone.
@elena_c

dkethe
3. aug 2016

Som v soku :/ ja citala ze kojenie vyda za trening denne tak teraz neviem...

mrkvicka060
autor
3. aug 2016

Jaaaj ved to baby, ze sladkosti ani ja nejem vobec, mozno raz za tyzden si nieco dam. Prejedat sa neprejedam... ak to po kokeni nepojde nejako samo prirodzene dole, tak neviem kde a kedy si to odmakam, aby som dala tych 7kg dolu. Tiez som mavala super postavu a teraz nic neobleciem na seba, plna skrina veci a nosim stale par tych istych dokola, co som si dokupila alebo mam este z tehu :-/

mrkvicka060
autor
3. aug 2016

@dkethe no vela zien kojenim schudne. Mrzi ma, ze nie som jednou z nich :-/ sesternica ale tiez schudla az ked dokojila, a to strasne jej isla vaha potom dolu. Len ona zas je ako motorova mys, ze cely den si nesadla pomaly..

stesil
3. aug 2016

To sú len povery že pri kojení sa chudne 😀

dominikav123
3. aug 2016

@mrkvicka060 ja som síce tyzden po pôrode mala naspäť predporodnu váhu, no kojim a neschudla som ani gram 😄 Práveže mam pocit ze som nonstop hladná, este ze chodím na tie prechádzky 😄

ciernypes
3. aug 2016

@stesil ono to zalezi aj od genetiky a metabolizmu.

evittam
3. aug 2016

@mrkvicka060 Nikto nikdy neschudol kojením - to je pekná hlúposť......Kojenie nie je záruka, že schudneš a ani "recept" na chudnutie. 😉

sandri
3. aug 2016

@mrkvicka060 mala som to presne tak isto. Kojila som 14 mesiacov a za ten cas neslo dole ani deko. Ked som prestala kojit, do 6 mesiacov som mala -10 kg. Len vydrzat, dieta je teraz prvorade, chudnut budes potom 😉

elena_c
3. aug 2016

@priora som na tom podobne, hanbím sa niekam ísť...napríklad kolegov som nebola pozrieť už niekoľko mesiacov, aj ked ma volali..hanbím sa, poznali ma ako sexy kočku a teraz vyzerám takto...nechcem aby ma tak videli :( ešte že bývam mimo mesta

evittam
3. aug 2016

A inak - ja som pribrala počas oboch tehu cca 15kg, z pôrodnice som išla ľahšia o 10, potom išlo ešte niečo dole ale počas dojčenia som mohla jesť čo som chcela a nepribrala som, priberať som začala až keď som dodojčila.... 😉